Βασιλιάς Κάρολος | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το εξιτήριο

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε και αυτή τη φορά στο πλευρό του τη σύζυγό του, Καμίλα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Χαμογελαστός εμφανίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος την Κυριακή στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο 75χρονος μονάρχης συνοδευόταν και αυτή τη φορά από τη σύζυγό του, Καμίλα. Το βασιλικό ζευγάρι βρέθηκε στη λειτουργία της St Mary Magdalene στο Sandringham. 

Ο βασιλιάς Κάρολος φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος ενώ χαιρέτησε τους φωτογράφους που απαθανάτισαν την κυριακάτικη του έξοδο στο Norfolk όπου και επέστρεψε για την περίοδο της ανάρρωσής του. 

Το outfit που επέλεξε ο βασιλιάς Κάρολος στην πρώτη του βόλτα 

Ο Βρετανός μονάρχης επέλεξε για την έξοδό του ένα γκρι παντελόνι και το αγαπημένο του καμηλό παλτό τα οποία συνδύασε με τις σουέντ καφέ μπότες του. Η 76χρονη βασίλισσα προτίμησε σκούρο καφέ παλτό το οποίο συνδύασε με μεταξένιο κασκόλ με έντονα σχέδια και γούνινο καπέλο

Πότε επιστρέφει στα επίσημα καθηκόντά του 

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Κατά την έξοδό του από την The London Clinic τον συνόδευε η σύζυγός του η οποία δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του. Ήταν μαζί του και κατά την εισαγωγή του σπάζοντας μάλιστα το πρωτόκολλο. 

Οι μέρες νοσηλείας του βασιλιά της Βρετανίας ήταν τρεις με το Παλάτι να ανακοινώνει την κατάσταση της υγείας του τόσο πριν από το χειρουργείο όσο και μετά. Αυτό δείχνει μία νέα εποχή για τη μοναρχία στη Βρετανία.

Παράλληλα, ήταν ένας τρόπος να προστατέψει και την Kate Middleton που επιθυμούσε το δικό της πρόβλημα υγείας να παραμείνει προσωπική υπόθεση. 

Ο Κάρολος ευχαρίστησε όλους όσοι έστειλαν ευχές για την ανάρρωσή του ενώ επέλεξε να επιστρέψει στο Sandringham όπου πέρασε και την περίοδο της προετοιμασίας του για το χειρουργείο. 

Όσο για την επιστροφή στα επίσημα καθήκοντά του, έχει προγραμματιστεί σε ένα περίπου μήνα. 

Πηγή: madamefigaro.gr