H Drew Barrymore δεν νιώθει έτοιμη να δει τα μαλλιά της να ασπρίζουν

H Drew Barrymore φαίνεται πως δεν ταυτίζεται με την Andie MacDowell.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Andie MacDowell αλλά και πολλές ακόμα σταρ έχουν σπάσει τα στερεότυπα που θέλει τις γυναίκες να μην αφήνουν να φανούν τα γκρίζα μαλλιά τους. Η Drew Barrymore δεν είναι μία από αυτές. Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν νιώθει έτοιμη να δει τα μαλλιά της να ασπρίζουν.

Παρόλο που δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που θέλουν να αφήσουν τα μαλλιά τους στο φυσικό τους χρώμα, εκείνη προτιμά να τα καλύπτει τα λευκά. Δεν θα μπορούσε να πιστεύει κάτι διαφορετικό άλλωστε αφού μόλις λάνσαρε και το δικό της χρώμα βαφής μαλλιών που ονομάζεται Dark Natural Blonde σε συνεργασία με γνωστή εταιρία. 

Η Drew Barrymore θα συνεχίσει να βάφει τα μαλλιά της

"Μου αρέσει που είναι τάση και φαίνεται όμορφο και είναι σαν μία δήλωση στη μόδα" ανάφερε στο People η Drew Barrymore. "Αλλά δεν νιώθω έτοιμη να πάω προς τα εκεί". 

Η ίδια εξήγησε πως δεν έχει "γκριζάρει εντελώς" αλλά έχει αρκετές άσπρες τρίχες τις οποίες χρειάζεται να καλύπτει με βαφή. Φυσικά, με το γνωστό της χιούμορ, τόνισε ότι όταν μεγαλώσει θα δείχνει κάπως διαφορετική. Προς το παρόν, βάφει τα μαλλιά της.

"Είμαι μόνο 48, οπότε δεν είναι εντελώς γκρίζα, αλλά σίγουρα έχω πολλές άσπρες τρίχες" εξήγησε η ηθοποιός. "Αλλά μπορώ επίσης να συνεχίσω να τα βάφω. Δεν με νοιάζει αν μοιάζω σαν διαφήμιση του Just For Men όταν μεγαλώσω" αστειεύτηκε. 

Η αναφορά της στις πλαστικές

Η Drew Barrymore έκανε μία ακόμη αναφορά στο πέρασμα του χρόνου μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις. Είπε ότι δεν περάσει ακόμα από νυστέρι αλλά είναι ανοιχτή στην ιδέα αν παρουσιαστεί ο λόγος είτε πρόκειται για μια μικρή διαδικασία ή κάτι μεγαλύτερο.

Έκανε και σε αυτή την περίπτωση ένα αστείο επιβεβαιώνοντας ότι δεν παίρνει τον εαυτό της τόσο σοβαρά. "Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχω καταφύγει σε αυτό ακόμη" είπε. "Θα προσπαθήσω να το διατηρήσω όσο περισσότερο μπορώ. Γιατί δεν ενδιαφέρομαι μόνο να βλέπω τον εαυτό μου σαν μία διαφήμιση του Just For Men αλλά και σαν μια παλιά δερμάτινη τσάντα". 

Τέλος, πρόσθεσε ότι έχει εμμονική προσωπικότητα οπότε φοβάται πως αν ξεκινήσει θα θέλει ολοένα και περισσότερο. "Φοβάμαι ότι θα συνεχίσω να το κυνηγάω και θα είμαι τώρα αυτό και εκείνο" είπε πριν αποθεώσει ένα από τα πρότυπα ομορφιάς της. 

"Είδα κάτι από τη Cindy Crawford που έλεγε στα social ότι αγκαλιάζει το γεγονός ότι μεγαλώνει. Είναι τόσο θετικό και υγιές μήνυμα. Έλεγε πως αυτό σημαίνει ότι είσαι εδώ, είσαι ζωντανή και ζεις τη ζωή σου" τόνισε. 

Διαβάστε Επίσης