Πριγκίπισσα Ευγενία | Η βραδινή έξοδος με την πρώην σύντροφό του πρίγκιπα Harry, Cressida Bonas

Η αναπάντεχη συνάντηση της κόρης της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο. Το γεγονός, όμως, αυτό δεν συνιστά αποκλειστικά την ουσία της είδησης. Γιατί, η παρέα που τη συνόδευσε δεν πέρασε απαρατήρητη από αρκετά βρετανικά μέσα.

Η πριγκίπισσα Ευγενία απόλαυσε μία βραδινή έξοδο με την Cressida Bonas, την πρώην σχέση του πρίγκιπα Harry. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά η Mail Online, οι δύο γυναίκες φαίνεται να απολαμβάνουν την προγραμμαρισμένη κοινή τους έξοδο σε μία παμπ στο Notting Hill του Λονδίνου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η έξοδος των δύο γυναικών και φίλων ήρθε εν μέσω της βασιλικής κρίσης υγείας, καθώς νωρίτερα αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώθηκε ότι ο θείος της Ευγενίας, ο βασιλιάς Κάρολος, έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Τον Ιανουάριο, αποκαλύφθηκε επίσης ότι η μητέρα της Ευγενίας, Sarah, Δούκισσα της Υόρκης, είχε διαγνωστεί με κακοήθες μελάνωμα, μια μορφή καρκίνου του δέρματος. Η δούκισσα, η οποία είναι επίσης μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης, υποβλήθηκε σε μονή μαστεκτομή τον περασμένο Ιούνιο μετά από διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Η Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον August, ο οποίος έγινε τριών της την Παρασκευή, και τον μικρό Ernest, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο. Την ίδια στιγμή, η Cressida έφερε στον κόσμο τον γιο της, Wilbur, το 2022, καρπός του έρωτα της με τον σύζυγό της, Harry Wentworth-Stanley.