H Kate Middleton αφήνει για πρώτη φορά το Παλάτι προκειμένου να επισκεφθεί τον Βασιλιά Κάρολο

Πηγές θέλουν την Πριγκίπισσα να αναρρώνει με ταχύ ρυθμό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Μ. Βρετανία βρίσκεται στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας μετά την περιπέτεια υγείας της Kate Middleton, για την οποία ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες στον Τύπο, αλλά και του βασιλιά Καρόλου που έχει ήδη ξεκινήσει αγωγή για τον καρκίνο.

Φαίνεται πως η πριγκίπισσα αναρρώνει με ταχύ ρυθμό καθώς μπόρεσε για πρώτη φορά να βγει από το Adelaide Cottage, όπου αναρρώνει, προκειμένου να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής του με καρκίνο.

H Kate Middleton αφήνει για πρώτη φορά το Παλάτι προκειμένου να επισκεφθεί τον Βασιλιά Κάρολο

Έτσι, συνοδευόμενη από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους - Τζωρτζ, Σάρλοτ και Λούις - θα επισκεφθούν την εξοχική Οικία Σάντριχαμ της βασιλικής οικογένειας, όπου διαμένει αυτή την περίοδο ο βασιλιάς Κάρολος.

Την Παρασκευή ξεκίνησαν οι σχολικές διακοπές διάρκειας μίας εβδομάδας για τους μαθητές της Μ. Βρετανίας, έτσι έχει την ευκαιρία τώρα όλη η οικογένεια να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο προσφέροντάς του χαρά.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η Kate και η οικογένειά της θα μείνουν στο Anmer Hall, το σπίτι με τα δέκα υπνοδωμάτια στο κτήμα Σάντριχαμ. Κατά την διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης αυτή την εβδομάδα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του ευχαρίστησε το κοινό για τα "ευγενικά μηνύματα υποστήριξης".

Πρίγκιπας William και Kate Middleton

Είπε, μάλιστα, στους παρευρισκόμενους πως αυτή η στήριξη "σημαίνει πολλά για όλους μας". Στην μοναδική δήλωση του Παλατιού σχετικά με την υγεία της Kate Middleton, εκπρόσωπος των Ανακτόρων δήλωσε ότι "με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα".

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί καμία λεπτομέρεια σχετικά με την φύση της χειρουργικής επέμβασης, ωστόσο πηγές του Παλατιού διαψεύδουν τα σενάρια περί καρκίνου.