Julia Roberts | Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, Danny Moder

"Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος" έγραψε η Julia Robers με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Julia Robets εξέφρασε την αγάπη της για τον σύζυγό της κάνοντας μία τρυφερή αφιέρωση για τα γενέθλιά του. Επανήλθε με νέα ερωτική εξομολόγηση με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να φιλάει τον σύζυγό της, Danny Moder. Το ζευγάρι έχει συμπληρώσει 21 χρόνια μαζί.

"Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος" έγραψε η Julia Roberts στη λεζάντα της φωτογραφίας. Παρόλο που η ηθοποιός μας έχει συνηθίσει στο να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα, έχει γίνει περισσότερα διαχυτική στα social media της τον τελευταίο καιρό. 

Η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τα 19χρονα δίδυμα Hazel Patricia και Phinnaeus Walter και τον 16χρονο Henry Daniel.

Η ιστορία αγάπης της Julia Roberts και του Danny Moder

Η Julia Roberts γνώρισε για πρώτη φορά τον σύζυγό της στα γυρίσματα της ταινίας "The Mexican" του 2001. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου του 2002. Ο γάμος τους έχει μείνει αξέχαστος τους καλεσμένους τους. Αρχικά τους είχαν καλέσει με την πρόφαση να "γιορτάσουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας" και στη συνέχεια τους εξέπληξαν με την γαμήλια τελετή. 

Τόσο η Julia Roberts όσο και ο Danny Moder έχουν και προηγούμενους γάμους στον ενεργητικό τους. Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη στα μέσα των 90s με τον Lyle Lovett και ο κινηματογραφιστής με την makeup artist Vera Steimberg. 

Η ηθοποιός έχει μιλήσει για τη σχέση τους και για το πόσο εξαιρετικός πατέρας είναι. Τον έχει αποκαλέσει "άγκυρά" της κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή Today. 

"Όλα ξεκινούν με τον Danny Moder" είχε πει αρχικά. "Τον άνθρωπό μας και με τον πιο όμορφο τρόπο, καπετάνιο του πλοίου μας". "Για εμένα, για να καταλάβω πόσο βαθιά μοιάζει η ζωή θα μπορούσα να ξεκινήσω με εκείνον". 

Διαβάστε Επίσης