Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Το δείπνο που απόλαυσαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το εστιατόριο που εμπιστεύτηκαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex για την ημέρα που η Meghan Markle αγαπά περισσότερο από κάθε άλλη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρήκε την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry στον Καναδά για τα Invictus Games. Συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κατάφεραν να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και να γιορτάσου τη γιορτή του έρωτα, όπως οι ίδιοι επιθυμούσαν.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη Daily Mail απεικονίζουν τη Meghan Markle με ένα κόκκινο παλτό – στο ερωτικό χρώμα της ημέρας – και τον πρίγκιπα Harry με ένα casual chic μπλε πουλόβερ έξω από το Il Caminetto, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια ιταλικής κουζίνας στο Whistler του Καναδά. 

Το εστιατόριο προσέφερε ένα ειδικό εορταστικό μενού που επιμελήθηκε ο Executive Chef, Mark Mcloughlin. Με τιμή 109 δολάρια ανά άτομο για ένα σταθερό μενού τεσσάρων πιάτων, τα πιάτα περιλάμβαναν επιλογές όπως στρείδια, ριζότο κολοκύθας και στήθος πάπιας. Οι επιλογές τους για επιδόρπιο περιλάμβαναν πουτίγκα με αλατισμένη καραμέλα, τιραμισού, παγωτό φράουλα και σοκολάτα με φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα ή "baba napoletano", με σιρόπι τζίντζερ, λεμόνι και βανίλια, crema chantilly ψητό αχλάδι brunoise και grappa.

Η Meghan Markle έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε μια ανάρτηση του 2015 στο lifestyle blog της The Tig, το οποίο δεν υπάρχει πλέον στη σφαίρα του διαδικτύου, είχε εκφράσει δημόσια την αδυναμία της στη συγκεκριμένη γιορτή: "Είμαι τόσο τρελαμένη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου".

Συζητώντας για τη σημασία της αυτο-αγάπης, ειδικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τόνισε την ανάγκη να είναι κανείς ο δικός του Βαλεντίνος, υπενθυμίζοντας πώς οι συμπρωταγωνίστριές της στο Suits, Sarah Rafferty και Gina Torres, της έκαναν συχνά reminder να φέρεται καλά στον εαυτό της σε δύσκολες στιγμές.

Η Meghan έδειξε επίσης τη ρομαντική της πλευρά σε ένα άλλο blog για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: "Χωρίς yperbol;h, κάθε 14 Φεβρουαρίου, ξυπνάω και νιώθω σαν να είμαι βυθισμένη σε μια φωτογραφία του Robert Doisneau, περιμένοντας με κομμένη την ανάσα να βουτήξω σε ένα φιλί. Όλα αυτά συμβαίνουν σε ασπρόμαυρο χρώμα, φυσικά. Και στο Παρίσι, αν ήταν στο χέρι μου", έγραψε. "Αλλά πέρα από τις αυταπάτες του γαλλικού μεγαλείου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ξεχωριστή όπου κι αν τύχει να βρεθείς. Και όσον αφορά τα δώρα, είτε πρόκειται για πρωινό στο κρεβάτι, είτε για ένα γλυκό ερωτικό σημείωμα, είτε για ένα απλό λουλούδι, είναι πραγματικά η σκέψη που μετράει".