Πρίγκιπας William | Στο κόκκινο χαλί των BAFTA χωρίς την Kate Middleton

Ο πρίγκιπας William είναι ο πρόεδρος των BAFTA και βρίσκεται κάθε χρόνο στην τελετή απονομής των βραβείων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή στα 77α βραβεία BAFTA. Την παρουσία του επιβεβαίωσε το παλάτι του Kensington. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που είναι πρόεδρος των BAFTA, θα περπατήσει όμως στο κόκκινο χαλί του Southbank Centre's Royal Festival Hall χωρίς την Kate Middleton. Η 42χρονη πριγκίπισσα συνεχίζει την ανάρρωσή της μετά το σοβαρό χειρουργείο. 

Η απουσία της Kate Middleton από τα επίσημα καθήκοντά της ανακοινώθηκε στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου όταν το Παλάτι έκανε γνωστό το χειρουργείο της. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά το εξιτήριο, θα συνεχίσει την ανάρρωσή της στο σπίτι και δεν αναμένεται να επιστρέψει στις επίσημες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα. 

Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα καθήκοντά του 

Από τα καθήκοντά του απείχε για το πρώτο διάστημα της ανάρρωσής της και ο σύζυγός της. Ο πρίγκιπας William όμως έχει πλέον επιστρέψει στις δραστηριότητες που απαιτεί ο ρόλος του. Μία από αυτές είναι και τα BAFTA. 

Η τελευταία φορά που είδαμε να τον συνοδεύει η Kate Middleton στα βρετανικά κινηματογραφικά βραβεία ήταν το 2023. Οι δυο τους απουσίαζαν από τη διοργάνωση του 2022 λόγω των μέτρων για την πανδημία και το 2021 ακύρωσαν την εμφάνισή τους την τελευταία στιγμή λόγω της απώλειας του παππού του William, πρίγκιπα Φίλιππου. 

Πρίγκιπας William | Στο κόκκινο χαλί των BAFTA χωρίς την Kate Middleton

Οι πρόεδροι των BAFTA πριν από τον William 

Ο πρίγκιπας William είναι πρόεδρος των BAFTA από το 2010 και πήρε τη σκυτάλη από τον Λόρδο Attenborough -ήταν ο μοναδικός πρόεδρος που δεν ανήκε στον κύκλο των royals. Πιο πριν το αξίωμα αυτό είχε η πριγκίπισσα Άννα από το 1972 μέχρι το 2000 ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ο πρώτος πρόεδρος των BAFTA από το 1959 μέχρι το 1965. 

Πέρυσι, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον William και την Kate. Η πριγκίπισσα έκανε μία αξέχαστη εμφάνιση με μια λευκή Alexander McQueen δημιουργία την οποία συνδύασε με μαύρα μακριά γάντια. Ο σύζυγός της επέλεξε ένα μαύρο βελούδινο κοστούμι με την υπογραφή Tom Ford. 

Πρίγκιπας William και Kate Middleton

H Kate Middleton επέλεξε για πρώτη φορά grecian στιλ στα BAFTA του 2019 με ένα φλοράλ φόρεμα. 

Διαβάστε Επίσης