O John Travolta έγινε 70 και η κόρη του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση

Η κόρη του John Travolta εξέφρασε τη λατρεία της για τον άντρα που είναι μια συνεχής πηγή στήριξης και χαράς στη ζωή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις 18 Φεβρουαρίου ο John Travolta γιόρτασε τη συμπλήρωση των επτά δεκαετιών της ζωής του. Σε αυτή τη σημαντική μέρα για τη ζωή του ηθοποιού η κόρη του, Ella Travolta τον τίμησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο εξέφρασε τη λατρεία της για τον άντρα που είναι μια συνεχής πηγή στήριξης και χαράς στη ζωή της. 

Ο John Travolta και η κόρη του

"Χρόνια πολλά στον άντρα που είναι πάντα στο πλευρό μου και που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σε αυτό τον κόσμο. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω" έγραψε η 23χρονη Ella συνοδεύοντας μια παιδική της φωτογραφία μαζί με τον John Travolta

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει τον στενό δεσμό που έχουν μπαμπάς και κόρη που παραμένει αναλλοίωτος μέσα στα χρόνια. 

Οι ευχές από τους διάσημους φίλους του

Η Ella Travolta δεν ήταν η μοναδική που έκανε γενέθλια αφιέρωση στον ηθοποιό. Μέσα από το Instagram του ευχήθηκε και η Jamie Lee Curtis με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην ταινία Perfect του 1985. 

"Χαρούμενα γενέθλια John Travolta" έγραψε τονίζοντας πως τη μακροχρόνια φιλία τους ενώνει το πάθος για την τέχνη και η αγάπη για τα παιδιά και τη διάσωση των σκυλιών. Η  Jamie Lee Curtis επέλεξε να συνοδεύσει της ευχές της με μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και ανάμεσά τους και ένα εξώφυλλο που είχαν κάνει το 1985 για το περιοδικό Rolling Stone.

Η σπουδαία καριέρα του John Travolta ξεκίνησε στα 70s με τη συμμετοχή του στη σειρά Welcome Back, Kotter αλλά απογειώθηκε με τους ρόλους στα Saturday Night Fever (1977) και Grease (1978) που τον καθιέρωσαν ως χολιγουντιανό ίνδαλμα. 

Διαβάστε Επίσης