Η μοναχική εμφάνιση του πρίγκιπα William στα φετινά BAFTA | Η αποκάλυψη για την Kate Middleton

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας σταμάτησε για λίγο στο Κόκκινο Χαλί και παραχώρησε μία σύντομη συνέντευξη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι τα αγαπημένα της βραβεία. Η ανάρρωση που απαιτείται μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε δεν επέτρεψε στην Kate Middleton να παρευρεθεί στα φετινά BAFTA. Εκ του αποτελέσματος, ο πρίγκιπας William έδωσε το παρών στην εμβληματική κινηματογραφική τελετή μόνος του, ενώ περπατώντας στο Κόκκινο Χαλί προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος έφτασε στην τελετή απονομής μόνος του, δήλωσε στα στελέχη της BAFTA ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Kate Middleton, απολαμβάνουν να βλέπουν ταινίες μαζί στο σπίτι και ενώ συνήθως προσπαθούν να δουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις υποψήφιες ταινίες πριν από την ετήσια τελετή, φέτος δεν τα κατάφεραν

Η μοναχική εμφάνιση του πρίγκιπα William στα φετινά BAFTA | Η αποκάλυψη για την Kate Middleton

"Λυπάμαι που η Kate δεν είναι εδώ. Της αρέσουν πολύ τα BAFTA", είπε ο William στην διευθύντρια του Southbank Centre, Elaine Bedell, η οποία απάντησε: "Ναι, θυμάμαι πέρυσι για τις ταινίες που είχατε παρακολουθήσει".

Πρίγκιπας William BAFTA

"Όλες αυτές που βλέπω εγώ, τις βλέπει μαζί μου. Οπότε τις εξετάζουμε προσεκτικά", συμπλήρωσε ο πρίγκιπας της Ουαλίας με τη δημοσιογράφο να επιμένει στη συζήτηση, ρωτώντας: "Νιώθεις ότι τους έχεις δει όλους φέτος;" και τον William να απαντά: "Όχι, έχω κάνει τις λιγότερες που έχω κάνει ποτέ φέτος, ενοχλητικά. Είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου, αλλά ελπίζω ότι θα τα προλάβω".

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει υπάρξει και το ευκολότερο για τον πρίγκιπα William, ο οποίος φροντίζει τη σύζυγό του μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της τον περασμένο μήνα, ενώ παράλληλα προσέχει τα τρία μικρά παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis προσπαθώντας να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στα βασιλικά του καθήκοντα και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις. 

Η Kate Middleton αναρρώνει επί του παρόντος στο σπίτι τους στο Ουίνδσορ, το Adelaide Cottage, και δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα.