Το Harper's Bazaar Greece στο Μουσείο των Όσκαρ σε μία μαγική βραδιά με τη Natasha Lyonne

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός συνομιλεί αποκλειστικά με τον George Satsidis στο πλαίσιο των Sci-Tech Oscars. Και λέει πολλά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γράφει: George Satsidis (@georgesats), L.A. Correspondent Harper’s Bazaar Greece

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός Natasha Lyonne ήταν η οικοδέσποινα της λαμπερής τελετής των Sci- Tech Oscars που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο David Geffen Theatre του Μουσείου Κινηματογράφου της Ακαδημίας

Το Harper's Bazaar Greece στο Μουσείο των Όσκαρ σε μία μαγική βραδιά με τη Natasha Lyonne

Σε αυτή την λαμπερή τελετή επιβραβεύτηκαν με το τεχνικό βραβείο Όσκαρ σημαντικά επιτεύγματα που ανέπτυξαν ακόμα περισσότερο την ποιότητα της κινηματογραφικής τέχνης —από τους ψηφιακούς προβολείς λέιζερ από Barco, την προβολή IMAX και τον αξεπέραστο ήχο Dolby Atmos— ήταν μερικά μόνο από τα 16 επιτεύγματα που τιμήθηκαν φέτος οι εφευρέτες τους με τα Βραβεία Κινηματογραφικής Ακαδημίας και  Επιστημονικής Τέχνης για τη μοναδική συνεισφορά τους στις κινηματογραφικές ταινίες.

Natasha Lyone
Natasha Lyone

Η παρουσιάστρια της βραδιάς και πρωταγωνίστρια της σειράς Poker Face, Natasha Lyonne μιλώντας αποκλειστικά στο Harpers Bazaar Greece δήλωσε: "Παρουσιάζω ένα τόσο μεγάλο γεγονός για πρώτη φορά αλλά αισθάνομαι μεγάλη τιμή και χαρά διότι οι οι άνθρωποι που βραβεύονται απόψε έχουν συμβάλλει με τον μέγιστο δυνατό τρόπο στην απογείωση της κινηματογραφικής εμπειρίας. Η σκληρή τους δουλειά και το όραμα απόψε επιβραβεύονται!"

Natasha Lyone

Όσο για την τεχνολογία ΑΙ που η χρήση έρχεται καταιγιστική στο σινεμά, η Lyonne δεν ήταν αρνητική: "Το ΑΙ είναι βοηθητικό σε πολλά επίπεδα, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στα νέα δεδομένα και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τη νέα τεχνολογία".

Natasha Lyone
Natasha Lyone

Η ταλαντούχα Νatasha Lyonne για την βραδιά επέλεξε την άνετη δημιουργία του Brandon Maxwell που έχει δημιουργήσει τάση με άνετα μακριά, φορέματα στα οποία τοποθετεί ζώνες με χαρακτηριστική αγκράφα και μεγάλες τσέπες που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αέρινο και ταυτόχρονα cool look που υιοθετείτε ακόμα και σε λαμπερές, βραδινές εμφανίσεις. 

George Satsidis

Μεταφέροντας τον παλμό του Hollywood και του διεθνούς Jet Set από την καρδιά της παγκόσμιας showbiz, ο Γιώργος Σατσίδης μοιράζεται με τους αναγνώστες του Harper's Bazaar όσα μαθαίνει και βλέπει #behindthecamera.