Θρήνος στο βρετανικό Παλάτι | Ο Thomas Kingston έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών

Ο σύζυγός της Lady Gabriella Kingston, "ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν", έφυγε ήσυχα από τη ζωή την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο σύζυγος της Lady Gabriella Kingston, Thomas Kingston, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε εκ μέρους της Lady Gabriella, του κ. Martin και της κ. Jill Kingston, της κ. Joanna Connolly και της κ. Emma Murray αναφέρεται "Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Tomas Kingston, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού. Ο Tom ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε το θάνατό του".

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε: "Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Thomas και μαζί με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Michael του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν θρηνούν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ειδικότερα, οι Royals τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Gabriella και σε όλη την οικογένεια Kingston".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Kingston βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Gloucestershire το βράδυ της Κυριακής. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Θα διενεργηθεί ανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες και δεν εμπλέκονται άλλα μέρη.

Αν και δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς γνωρίστηκαν η Lady Gabriella και ο Thomas, ο χρηματοδότης αναμείχθηκε στους βασιλικούς κύκλους για αρκετά χρόνια και το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2014. "Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι με κάποιον πολύ ξεχωριστό", είχε δηλώσει η Lady Gabriella στο HELLO! αφού είχαν βγει μαζί για δύο χρόνια. "Είμαι πολύ τυχερή".

Το 2018, ο Thomas της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο νησί Sark. Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν την είδηση του αρραβώνα τον επόμενο μήνα, με μία δήλωση των γονέων της Gabriella η οποία έγραφε: "Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Michael του Κεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της κόρης τους Lady Gabriella Windsor με τον κ. Thomas Kingston. Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο- ο κ. Kingston έκανε πρόταση γάμου στο νησί Sark".

Διαβάστε Επίσης