Βασιλιάς Felipe - Βασίλισσα Letizia | Αγκαζέ στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας έδωσε το παρών στην τελετή στο Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που το 2023 έθεσαν τον βασιλιά Felipe και τη σύζυγό του, βασίλισσα Letizia στο επίκεντρο του δημοσίου ενδιαφέροντος. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη μεταξύ τους σχέση και τις φήμες για εμφάνιση τρίτου προσώπου ανάμεσά τους. 

Το μεσημέρι της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Windsor. Felipe και Letizia έδωσαν το παρών εμφανιζόμενοι αγκαζέ με τη βασίλισσα της Ισπανίας να κρατά το μπράτσο του συζύγου της.

Βασιλιάς Felipe - Βασίλισσα Letizia | Αγκαζέ στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor, παρουσία της Καμίλα και όχι του Βασιλιά Καρόλου και του πρωτότοκου γιου του, πρίγκιπα William. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο πρίγκιπας William δεν παρέστη στην τελετή για τον νονό του, επικαλούμενους "προσωπικούς λόγους". Η επιμνημόσυνη δέηση του τέως Μονάρχη καλύφθηκε από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του BBC. Σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό ορθόδοξο μνημόσυνο, στο οποίο θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτας.

Διαβάστε Επίσης