Gwyneth Paltrow | Εύχεται " Χρόνια πολλά" χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον σύζυγο της, Brad Falchuk

Με μια κοινή τους φωτογραφία στη παραλία γιόρτασε η 51χρονη ηθοποιός τα 53α γενέθλια του αγαπημένου της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η  Gwyneth Paltrow ευχήθηκε στον επί πέντε και πλέον χρόνια σύζυγό της για τα 53α γενέθλια του με μια ανάρτηση στο Instagram που έδειχνε το ζευγάρι αγκαλιά σε μια παραλία. "Χρόνια πολλά @bradfalchuk", έγραψε στη λεζάντα η 51χρονη σταρ. "Είσαι τα πάντα μου💙".

Η Paltrow μοιράστηκε, επίσης, μια φωτογραφία ενός πρωινού που είχε ετοιμάσει για τον σύζυγο της στα Stories της στο Instagram. "Birthday #boyfriendbreakfast", έγραψε σε εκείνη τη φωτογραφία, η οποία φαινόταν να έχει ετοιμάσει μερικά τηγανητά αυγά.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2010 όταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκανε μια guest εμφάνιση ως αναπληρώτρια δασκάλα στο Glee ( όπου ο τωρινός της σύζυγος ήταν συν- δημιουργός) . Εκείνη την εποχή, η Paltrow ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, τον frontman των Coldplay, Cris Martin και ο Falchuk ήταν παντρεμένος με την παραγωγό, Suzanne Bukinik. 
 


Αφού χώρισαν από τους συζύγους τους, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Αύγουστο του 2014. Τελικά, έκαναν γνωστό  το ειδύλλιό τους τον Απρίλιο του 2015 στο πάρτι των 50ων γενεθλίων του φίλου τους, Robert Downey Jr.

Αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν  κρυφά το 2017 πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018, με την Paltrow να λέει στο PEOPLE ότι θεωρούσε τον γάμο τους τον πρώτο της γάμο.