Καμίλα | Κάνει ένα διάλειμμα από τις βασιλικές της υποχρεώσεις

Ποιο πρόσωπο αναμένεται να αναπληρώσει το κενό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα ήταν εκείνη που ανέλαβε την πλειονότητα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων προκειμένου όλα να γίνουν σωστά και στην ώρα τους. 

Σήμερα, όμως, η βασίλισσα Καμίλα αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις συγκεκριμένες υποχρεώσεις, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ήταν πράγματι αρκετά απασχολημένη αφήνοντας δικά της ορόσημα στην άκρη. Όπως γίνεται αντιληπτό, άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρόκειται να αναλαμβάνουν μερικές από τις υποχρεώσεις της θέσης της. 

Το ημερολόγιο της βασίλισσας για αυτή την εβδομάδα δεν έχει υποχρεώσεις στις σελίδες του, με την Καμίλα να αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά της στις 11 Μαρτίου, όταν θα ηγηθεί της βασιλικής οικογένειας στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που θα έχει ρεπό, η Καμίλα θα περάσει χρόνο με τον σύζυγό της, τον βασιλιά Κάρολο, και άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της 76χρονης, ο πρίγκιπας William, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου και η πριγκίπισσα Άννα θα ηγηθούν των υποχρεώσεων στη θέση της Καμίλα. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Καμίλα βρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως Έλληνα βασιλιά Κωνσταντίνο, φιλοξένησε μια ομάδα εκατοντάδων παιδιών ενόψει του τελικού του διαγωνισμού 500 λέξεων του BBC και καλωσόρισε την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας Olena Zelenska στο Clarence House με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Διαβάστε Επίσης