Kate Middleton | Η πρώτη επίσημη φωτογραφία μετά το πολυσυζητημένο χειρουργείο - Το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη

Το γραπτό μήνυμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το περίμεναν πολλοί – δεν γράφτηκαν και λίγα τις προηγούμενες ημέρες για την πορεία της υγείας και την αιτία που οδήγησε την Kate Middleton σε ένα απαιτητικό χειρουργείο στις αρχές Ιανουαρίου. Τώρα, έγινε πράξη. Η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την επέμβαση είναι γεγονός.

Στη φωτογραφία, την οποία τράβηξε ο πρίγκιπας William όπως υποστηρίζουν διεθνή μέσα, η πριγκίπισσα Kate απεικονίζεται να λάμπει σε μια καρέκλα, περιτριγυρισμένη από τα τρία γελαστά παιδιά της, τον George, τη Charlotte και τον Louis. Παράλληλα με το στιγμιότυπο, η Kate Middleton μοιράστηκε ένα σπάνιο μήνυμα και έγραψε: "Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους ευτυχισμένη γιορτή της μητέρας". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, η φωτογραφία τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Windsor. 

To στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Instagram, αλλά και στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Kensington.