Kirsten Dunst | Το παρ' ολίγον ατύχημα στο κόκκινο χαλί των Oscars την οδήγησε εν τέλει στην αγκαλιά του "από μηχανής θεού" συζύγου της

Πώς ένα υπερμεγέθες χρυσό αγαλματίδιο έγινε η "σανίδα σωτηρίας" της 41χρονης ηθοποιού (βίντεο)

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αλήθεια είναι ότι τα απρόοπτα και οι ατυχείς στιγμές συγκαταλέγονται πάντα στο μενού των Όσκαρ. Σαν μικρές γλυκιές εκπλήξεις, ικανές να επισκιάσουν ακόμη και την πιο καλοσχεδιασμένη Red Carpet εμφάνιση. Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι συνέβη και στη φετινή τελετή (96η κατά σειρά) των εμβληματικών Όσκαρ, όταν η Kirsten Dunst σκόνταψε πάνω σε ένα τοποθετημένο χρυσό αγαλματίδιο με τον σύζυγό της, Jesse Plemons, να τη γλιτώνει από σίγουρη πτώση και βέβαιο viral.

Ενώ η ηθοποιός πόζαρε στον φακό των φωτογράφων με το κομψό λευκό φόρεμα Gucci με κοσμήματα Fred Leighton, η 41χρονη σταρ αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα - ή μάλλον πιο ρεαλιστικά: γλίστρησε.

Kirsten Dunst | Το παρ' ολίγον ατύχημα στο κόκκινο χαλί των Oscars την οδήγησε εν τέλει στην αγκαλιά του "από μηχανής θεού" συζύγου της
Kirsten Dunst Oscars

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε το Variety, η Dunst φαίνεται να περπατά κατά μήκος του χαλιού, ενώ κοιτάζει προς τα πίσω τον σύζυγό της Jesse Plemons (ο οποίος βρίσκεται μερικά βήματα πίσω) και χαμογελάει στις κάμερες καθώς βρίσκεται σε κίνηση. Το multitasking της σταματά όταν, μόλις απλώνει το χέρι της για να ποζάρει με τον άντρα της, σκοντάφτει και βρίσκεται τυλιγμένη στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα - το άγαλμα των Όσκαρ σε φυσικό μέγεθος που ευτυχώς διασώζει την πτώση της!

Η διάσωση της Dunst θα μπορούσε να πιστωθεί και στα δικά της γρήγορα αντανακλαστικά, καθώς σταθεροποιείται πάνω στο χρυσό γλυπτό, ακριβώς όπως μια χαριτωμένη μπαλαρίνα. Το ζευγάρι υποδέχθηκε την παρ' ολίγον πτώση με χιούμορ. Ο ηθοποιός του Friday Night Lights, ντυμένος με σμόκιν, χαμογελά, ενώ η σύζυγός του κρύβει το πρόσωπό της καθώς του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Οι δυο τους αποδεικνύουν ότι καταφέρνουν να στέκονται στον φακό σαν επαγγελματίες.

Διαβάστε Επίσης