Lady Kitty Spencer | Έγινε μαμά για πρώτη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana αποκάλυψε ότι έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Michael Lewis με αφορμή τη National Mother's Day.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλα δείχνουν ότι η Lady Kitty Spencer κατάφερε να κρύψει πολύ καλά την εγκυμοσύνη της – περιορίζοντας τις δημόσιες εμφανίσεις της, καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά. Είδηση, που αποκάλυψε η ίδια, με αφορμή τη Mother's Day.

Την Κυριακή, η 33χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Diana μοιράστηκε την είδηση-έκπληξη με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

"Είναι η χαρά της ζωής μου να είμαι η μαμά σου, μικρή μου. Σ' αγαπώ άνευ όρων. Χρόνια πολλά για τη Γιορτή της Μητέρας σε όσες γιορτάζουν σήμερα", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση περιελάμβανε ένα βίντεο με συλλογή φωτογραφιών, ξεκινώντας με δύο φωτογραφίες της Kitty να κρατά το μωρό της στην παραλία, ενώ φορούσε ένα λευκό μαγιό και ένα λευκό πουκάμισο κρεμασμένο από τους ώμους της. Ένα άλλο γλυκό στιγμιότυπο δείχνει την Kitty να κρατάει το χέρι του μικρού της στην παλάμη του δικού της. 

"Ο πιο τέλειος άγγελος στον κόσμο", έγραψε στα σχόλια η μικρότερη αδελφή της Kitty, Lady Amelia Spencer. Η δίδυμη αδελφή της Amelia, Lady Eliza Spencer, πρόσθεσε: "Η τέλεια μικρή μου ανιψιά", επιβεβαιώνοντας ότι η νέα προσθήκη στην οικογένεια είναι κοριτσάκι.

Τα χαρμόσυνα νέα της Kitty έρχονται σχεδόν τρία χρόνια μετά τον γάμο της με τον σύζυγό της Michael Lewis, 65 ετών, στην Ιταλία. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Villa Aldo Brandini στο Frascati στις 24 Ιουλίου 2021.