Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Επίσκεψη στο Τέξας για σημαντικό σκοπό

Ο λόγος που η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex βρέθηκαν στο Uvalde του Τέξας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν επιστρέψει στα κοινωνικά δρώμενα και τις δράσεις που στοχεύουν στο ευρύτερο καλό. Η Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πέρασαν χρόνο με την οικογένεια ενός από τα θύματα των πυροβολισμών στο δημοτικό σχολείο Robb στο Uvalde του Τέξας το Σαββατοκύριακο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι τραγούδησαν το "Happy Birthday" στην αδελφή της δασκάλας Irma Garcia, η οποία σκοτώθηκε στο μακελειό του 2022, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X (πρώην Twitter). Η Garcia ήταν ένας από τους 21 ανθρώπους που σκοτώθηκαν όταν ένας 18χρονος ένοπλος την πυροβόλησε στο σχολείο στις 24 Μαΐου 2022. Η σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών εργαζόταν επί 23 χρόνια ως δασκάλα μέχρι τον θάνατό της. 

Στο απόσπασμα, το οποίο μοιράστηκε ο ανιψιός της Garcia, John Martinez, η Meghan Markle  κρατούσε μια τούρτα γενεθλίων ενώ περιτριγυρισμένη από την οικογένεια, ενώ ο πρίγκιπας Harry στεκόταν πίσω της. Στη συνέχεια, το ζευγάρι ενώθηκε με την οικογένεια τραγουδώντας το "Happy Birthday" στην αδελφή της Garcia, η οποία στεκόταν μπροστά από τη Meghan.  

Ο Martinez δήλωσε στο CNN ότι η Meghan είχε παρουσιάσει την τούρτα γενεθλίων ως έκπληξη στην αδελφή της Garcia. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Martinez στο X από την επίσκεψη, η Δούκισσα του Sussex φαίνεται να ποζάρει με τις δύο κόρες της Garcia.