Lady Rose Hanbury| Ποια είναι η αριστοκράτισσα που φέρεται να διατηρεί σχέση με τον Γουίλιαμ;

Οι φήμες οργιάζουν και πάλι καθώς συνεχίζεται το κυνήγι του #whereiskatemiddleton με κάποιους να μιλάνε για ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και τρίτο πρόσωπο να είναι η Rose.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι φήμες για την υποτιθέμενη σχέση της Lady Rose Hanbury με τον πρίγκιπα William έχουν επανέλθει στην επιφάνεια, καθώς ο κόσμος διερωτάται για το πού βρίσκεται η Kate Middleton, αφού εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια τον Δεκέμβριο του 2023.

Τον Ιανουάριο του 2024, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα υποβληθεί σε εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα εμφανιστεί δημόσια μέχρι το Πάσχα.

Lady Rose Hanbury| Ποια είναι η αριστοκράτισσα που φέρεται να διατηρεί σχέση με τον Γουίλιαμ;

Ωστόσο, η εξαφάνισή της έγινε το πρώτο θέμα στη Μ. Βρετανία όταν η ίδια δημοσίευσε μια "πειραγμένη" στο photoshop φωτογραφία της με τα τρία παιδιά της προς τιμήν της Ημέρας της Μητέρας, η οποία γιορτάστηκε στις 10 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα, στη φωτογραφία δεν φορούσε τη βέρα της. Ένα επικοινωνιακό ατόπημα για το οποίο χρειάστηκε η ίδια να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Όμως το ερώτημα "πού είναι η Κέιτ;" παραμένει στα χείλη όλων και μάλιστα έχει γίνει και hashtag στα social media: #whereiskatemiddleton.

Ποια είναι λοιπόν η Rose;

Η Rose γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1984 και είναι κόρη του Timothy Hanbury, σχεδιαστή ιστοσελίδων, και της Emma Hanbury, σχεδιάστριας μόδας.

Η μαμά της Rose είναι εγγονή της Lady Elizabeth Longman, η οποία είχε στενή σχέση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'. Η Longman ήταν μάλιστα παράνυμφος στον γάμο της αείμνηστης βασίλισσας με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947.

Η Rose εργαζόταν στο παρελθόν ως μοντέλο, υπογράφοντας με το πρακτορείο Storm όταν ήταν μόλις 23 ετών. Εργάστηκε επίσης για λίγο ως ερευνήτρια για τον συντηρητικό πολιτικό Michael Gove.

Σε αντίθεση με την Kate Middleton, η Rose μεγάλωσε με "χρυσά κουτάλια", ως ευγενής, έχοντας στρωμένο τον δρόμο της με ροδοπέταλα.

Η Rose ήταν στενή φίλη τόσο με τον William όσο και με τη Kate και είχε παρευρεθεί στο γάμο τους το 2011, προτού οι φήμες για σχέση μεταξύ αυτής και του πρίγκιπα έρθουν στην επιφάνεια το 2019.

Το In Touch ανέφερε ότι ο William φέρεται να απάτησε την Kate με την Rose όσο η σύζυγός του ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, τον Λούις. Καμία πλευρά δεν έχει απαντήσει επίσημα στις φήμες που γεννήθηκαν τότε. Πολλοί λένε πως όπως ο Κάρολος με την Καμίλα, έτσι και ο William δεν έχει διακόψει ποτέ την επικοινωνία του με τη Rose.

Ωστόσο, και η Rose είναι παντρεμένη με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της Μαρκήσιο David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley και έχουν τρία παιδιά. Η οικογένεια διαμένει στο κτήμα τους στο Νόρφολκ, το Houghton Hall, το οποίο δεν απέχει πολύ από το κτήμα του Γουίλιαμ και της Μίντλετον, το Anmer Hall.