Πριγκίπισσα Ευγενία | Το γλυκό υποκοριστικό με το οποίο απευθύνεται στη μητέρα της, Sarah Ferguson

Η 34χρονη πριγκίπισσα έχει οικοδομήσει μία μοναδική σχέση με τη μητέρα της, Δούκισσα του York.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μέσα στα χρόνια, δεν είναι λίγες οι φορές που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν αφήσει να διαρρεύσουν τα παρατσούκλια που έχουν ο ένας για τον άλλον. Στη λίστα αυτή, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη πληροφορία την πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία αποκάλυψε τον γλυκό τρόπο με τον οποίο απευθύνεται στη μητέρα της, Sarah Ferguson

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας για το The Anti-Slavery Collective, τη φιλανθρωπική οργάνωση που η πριγκίπισσα συνίδρυσε με τη στενή φίλη Julia de Boinville, η Royal αποκάλεσε τη μητέρα της, "mumsy". "Είσαι μια τεράστια έμπνευση για μένα και την Βεατρίκη και την Jules, τη συνιδρύτριά μου στο The Anti-Slavery Collective", πρόσθεσε καθώς γιόρταζαν την Ημέρα της Μητέρας αυτόν τον μήνα. "Η αποστολή σας από την πρώτη ημέρα, πριν γεννηθούμε εγώ και η Βεατρίκη, ήταν να επηρεάσετε τις ζωές των άλλων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Και αυτό αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση για μένα όταν μεγάλωνα", συνέχισε.

Η συγκινητική συνέντευξη μητέρας-κόρης επικεντρώθηκε στο απίστευτο φιλανθρωπικό έργο της μητέρας δύο παιδιών στο Sarah's Trust. Ξεχειλίζοντας από περηφάνια, η Sarah είπε: "Είμαι πολύ περήφανη. Είμαι πραγματικά περήφανη για την Βεατρίκη, την Ευγενία και την Julia μου, τα κορίτσια μου". 

Η πριγκίπισσα Ευγενία θα γίνει 34 ετών το Σάββατο 23 Μαρτίου. 

Διαβάστε Επίσης