Πρίγκιπας William & Kate Middleton | Πού θα περάσουν το Πάσχα

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα αναχωρήσουν από το Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ετοιμάζονται να περάσουν ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια. Το Πάσχα είναι μια ιδανική ευκαιρία αφού τα τρία παιδιά τους, πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis θα έχουν σχολικές διακοπές. 

Ο 10χρονος George, η 8χρονη Charlotte και ο 5χρονος Louis θα απέχουν σχεδόν έναν μήνα από το Lambrook School αφού θα πρέπει να επιστρέψουν στα μαθήματά τους στις 17 Απριλίου. 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται πως θα περάσουν τις μέρες των γιορτών στο δεύτερο σπίτι τους, στο Anmer Hall που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Sandringham. Είναι πιθανό να δούμε την οικογένεια να αναχωρεί από το Windsor για το Norfolk.

Παρόλα αυτά μπορεί να επιλέξουν να παρακολουθήσουν πρώτα την πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor με την υπόλοιπη οικογένεια πριν. 

Ο William και η Kate συνήθως παρακολουθούν τη λειτουργία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων του βασιλιά Καρόλου, της βασίλισσας Καμίλα, τον δούκα και τη δούκισσα του Εδιμβούργου και τα παιδιά τους Λαίδη Louise Windsor και James, κόμη του Έσεξ, την πριγκίπισσα Άννα, τους Zara και Mike Tindall. 

Πέρυσι, ο πρίγκιπας Louis έκανε το ντεμπούτο του στη συγκεκριμένη περίσταση και έφτασε στην εκκλησία κρατώντας το χέρι της Kate Middleton ενώ τα αδέρφια του, Charlotte και George έκαναν την πρώτη τους πασχαλική εμφάνιση μαζί με την οικογένεια το 2022. 

Διαβάστε Επίσης