Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry | Ο λόγος που επιστρέφουν στη Βρετανία

Την ώρα που η βρετανική βασιλική οικογένεια βιώνει τους πιο δύσκολους μήνες της η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζουν την επιστροφή τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton συνεχίζουν τη θεραπεία τους για τον καρκίνο και δέχονται συνεχώς μηνύματα στήριξης από όλο τον κόσμο. Από τους πρώτους που έστειλαν ευχές για ανάρρωση ήταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την οικογένειά τους παρόλο που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά.

"Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Kate και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να τα έχουν ιδιωτικά και με ηρεμία" ήταν το μήνυμα που έστειλε το ζευγάρι από το σπίτι του στην Καλιφόρνια. Την ίδια ώρα, ετοιμάζουν τη μεγάλη τους επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επιστροφή της Meghan Markle θα είναι θριαμβευτική

Η εμφάνιση της Meghan Markle στη Βρετανία, αν αποφασίσει όντως ότι θα το κάνει, θα είναι σημαντική. Δεν έχει βρεθεί στη γενέτειρα του συζύγου της μετά το 2022 όταν και έδωσε το παρών στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Παρόλο που ο πρίγκιπας Harry έχει επιστρέψει σε αρκετές περιστάσεις και έχει συναντηθεί με τα μέλη της οικογένειάς του, η σύζυγός του θα το κάνει μέσα στην άνοιξη.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να μιλήσει σε εκδήλωση του θα πραγματοποιηθεί για την 10η επέτειο των Invictus Games στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Η εμφάνισή τους προγραμματίζεται για τις 8 Μαΐου.

Ο λόγος που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο 

Παρόλο που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα, ο δούκας και η δούκισσα βρίσκονται στη λίστα με το επίσημο πρόγραμμα των ομιλητών του καθεδρικού. Ωστόσο, η παρουσία της Meghan Markle, για πολλούς, παραμένει υπό αμφισβήτηση.

Μια πηγή αναφέρει στην Express: "Οι ημερομηνίες και οι λεπτομέρειες είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό αλλά η τελετή για την 10η επέτειο των Invictus Games έχει επιβεβαιωθεί στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου για τις 8 Μαΐου. Ο Harry και η Meghan έχουν κατχωρηθεί ως καλεσμένοι και ομιλητές αλλά υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αν η Meghan θα κάνει εμφάνιση. Το όνομά της έχει τη σημείωση 'υπό επιβεβαίωση'".

Διαβάστε Επίσης