Kate Middleton | Δεν επιθυμεί επίσκεψη από τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Τη στιγμή που αρκετοί περίμεναν πως η σοβαρή περιπέτεια υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα την έφερνε πιο κοντά με τον Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, η ίδια και ο πρίγκιπας William δηλώνουν κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να ετοιμάζουν την επιστροφή τους – για ελάχιστα εικοσιτετράωρα – στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συναντηθούν με την Kate Middleton, η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και τον πρίγκιπα William. Και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Μετά τη γενναία απόφαση της Kate Middleton να μοιραστεί δημόσια τη συγκινητική ανακοίνωση διάγνωσης καρκίνου, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που υποδηλώνουν την επιθυμία του πρίγκιπα Harry να επανασυνδεθεί με τη νύφη του, δηλώνοντας το παρών στην κρίσιμη μάχη που δίνει. 

Παρά ταύτα, πηγές κοντά στον πρίγκιπα William και την Kate Middleton τόνισαν την ανάγκη για ηρεμία κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας, σηματοδοτώντας την επιθυμία να αποφευχθεί πρόσθετο δράμα ή άγχος. Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι η Middleton επέλεξε να αποκλείσει τις συναντήσεις με τον πρίγκιπα Harry και τον Markle, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία της.

"Η Catherine και ο William ήταν πολύ ξεκάθαροι- θέλουν ηρεμία και ησυχία για τους ίδιους και τα παιδιά", δήλωσε πηγή στο Daily Beast. "Μια επίσκεψη από τον Harry, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό", συμπληρώνει το ρεπορτάζ. Κάπως έτσι, ο πρίγκιπας της Ουαλίας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον μικρότερο αδελφό του ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει τη δεδομένη χρονική είναι να μείνει μακριά τους.