Πρίγκιπας Louis | Η γλυκιά έκπληξη που του ετοιμάζει η μητέρα του

Ο πρίγκιπας Louis έχει τα γενέθλιά του και η Kate Middleton έχει σχέδια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton φρόντιζε πάντα να δίνει μεγάλη σημασία στα γενέθλια των παιδιών της. Αυτό τον μήνα ο πρίγκιπας Louis θα κλείσει τα έξι του και η πριγκίπισσα δεν θα κάνει εξαίρεση.

Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή μαγειρικής της Mary Berry με τίτλο A Berry Royal Christmas το 2019 η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε για τις γενέθλιες παραδόσεις στο σπίτι τους. Αποκάλυψε ότι φτιάχνει η ίδια τις τούρτες τους και αυτό έχει καθιερωθεί.

Παρόλο που η Kate Middleton βρίσκεται σε περίοδο προληπτικής χημειοθεραπείας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φροντίσει να κάνει όμορφα τα γενέθλια του γιου της. Έτσι, στις 23 Απριλίου ο πρίγκιπας Louis γιορτάσει κανονικά τα 6α γενέθλιά του.

Στην ανακοίνωση της για τον καρκίνο τόνισε το γεγονός ότι μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William προσπαθούν να κρατήσουν μια κανονικότητα στη ζωή των παιδιών τους. Η βασιλική ανταποκρίτρια Danielle Stacey αναφέρει: "Η πρώτη προτεραιότητα της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν πάντα τα παιδιά της από τότε που έγινε μητέρα και στηρίζει τον George, τη Charlotte και τον Louis σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής τους, ανάμεσα σε αυτά και οι πρώτες μεγάλες εξετάσεις πέρυσι".

"Η οικογένεια του πριγκιπικού ζευγαριού της Ουαλίας αντιμετωπίζει μια δύσκολη εποχή με την διάγνωση του καρκίνου της Kate και την προληπτική χημειοθεραπεία που είναι σε εξέλιξη αλλά η πριγκίπισσα θέλει να σιγουρέψει ότι στιγμές όπως τα γενέθλια του Louis και η επέτειος του γάμου της θα εορταστούν".

Η Danielle προσθέτει: "Έχουμε δει την πριγκίπισσα να βγάζει κάποια απίστευτα αστεία και παιχνιδιάρικα πορτρέτα των παιδιών της μέσα στα χρόνια και να φτιάχνει τις τούρτες τους οπότε είναι πιθανό να νιώσει σημαντικό να διατηρήσει της παραδόσεις για να διατηρήσει μια αίσθηση κανονικότητας".

Είναι πιθανό να περάσει τα γενέθλια του Louis στην κουζίνα. "Μου αρέσει να φτιάχνω την τούρτα" είχε πει στην Mary Berry. "Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση να ξενυχτάμε μέχρι υα μεσάνυχτα με γελοίες ποσότητες μείγματος για τούρτα και ζαχαρόπαστα και φτιάχνω παραπάνω από πολύ. Αλλά μου αρέσει".

Διαβάστε Επίσης