Πριγκίπισσα Catharina – Amalia | Η διάδοχος του ολλανδικού θρόνου ετοιμάζεται για μία ακόμη Royal πρωτιά (με τιάρα)

Όλες οι πληροφορίες για τη νέα εμφάνιση της κόρης της βασίλισσας Maxima.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς όταν θέλει να βρεθεί στην κορυφή του στέμματος. Μία μικρή ιεροτελεστία, που ξεπερνά τα όρια του θεσμοθετημένου πρωτοκόλλου και επεκτείνεται σε άλλους τομείς της ζωής. Η πριγκίπισσα Catharina – Amalia κινείται σε αυτή τη κατεύθυνση. Έτσι, μετά την πρώτη εμφάνιση με τιάρα, το πρώτο της Royal τουρ, ένα ακόμη επίτευγμα έρχεται στην επιφάνεια.

Η 20χρονη διάδοχος του ολλανδικού θρόνου αναμένεται να συμμετάσχει στο πρώτο της επίσημο δείπνο όταν ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας επισκεφθούν τις Κάτω Χώρες στις 17 και 18 Απριλίου, σύμφωνα με το RTL Boulevard.

Οι γονείς της πριγκίπισσας Αμαλίας, ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Maxima, θα φιλοξενήσουν το ισπανικό βασιλικό ζεύγος στο μεγάλο δείπνο, το οποίο συνήθως λαμβάνει χώρα στο βασιλικό παλάτι στο Άμστερνταμ και οι δύο μονάρχες παραδοσιακά εκφωνούν ομιλία. Η λαμπερή βραδιά απαιτεί black tie και βραδινά φορέματα, οπότε είναι πιθανό η πριγκίπισσα Amalia να φορέσει τιάρα για την περίσταση. 

Για το ντεμπούτο της με τιάρα τον Ιούνιο του 2022 στο γκαλά των 18ων γενεθλίων της πριγκίπισσας Ingrid Alexandra της Νορβηγίας, η πριγκίπισσα Catharina - Amalia φόρεσε την ολλανδική τιάρα Star. Φόρεσε περισσότερα λαμπιόνια για τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα διαδόχου Hussein και της πριγκίπισσας Rajwa της Ιορδανίας τον Ιούνιο του 2023 και για τον εορτασμό των 18ων γενεθλίων του πρίγκιπα Christian της Δανίας τον Οκτώβριο του 2023.

"Λατρεύω τις τιάρες", δήλωσε η πριγκίπισσα Catharina – Amalia στη βιογραφία της, που δημοσιεύτηκε το 2021 πριν από τα 18α γενέθλιά της. "Δείξτε μου μια τιάρα και θα ξέρω από πού προέρχεται. Μπορώ να αναγνωρίσω όλες τις τιάρες της Ευρώπης. Συνήθιζα να τις βάζω από τη μητέρα μου. Τότε θα υπήρχε μία στο τραπέζι του μακιγιάζ της και εγώ θα την είχα απευθείας στο κεφάλι μου".