Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Έτοιμοι να πουν το "ναι" σε μία επαγγελματική πρόταση που ίσως κανένας άλλος Royal να μην ενέδιδε

Ο Δούκας και η Δούκισσα δηλώνουν πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν ένα δυναμικό comeback. Αυτό τουλάχιστον φανερώνει η τελευταία τους σκέψη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο πριν το 2023 φτάσει στο τέλος του, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έδωσαν μία υπόσχεση στον εαυτό τους: να πραγματοποιήσουν μία δυναμική επαγγελματική επιστροφή που θα συζητηθεί. Η νέα τους σκέψη κινείται ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Kris Jenner, φέρεται να έχει προσεγγίσει τη Meghan Markle, και τον πρίγκιπα Harry, για να εμφανιστούν ενδεχομένως στο ριάλιτι της οικογένειάς της. Φαίνεται ότι υπάρχει μια εκκολαπτόμενη φιλία μεταξύ της Kris και του βασιλικού ζεύγους, με την πιθανότητα ενός cameo στο δημοφιλές πρόγραμμα. Η Kris απηύθυνε πρόσκληση στη Meghan να συμμετάσχει στο "The Kardashians" ως guest star με τη Meghan να μην δηλώνει αρνητική.

Σύμφωνα με το περιοδικό Heat, η Meghan και ο Harry ενδιαφέρονται να εμπλακούν με την οικογένεια Kardashian, καθώς θεωρούν ότι η συγκεκριμένη σύμπραξη θα έκανε το comeback τους ακόμη πιο δυναμικό

Μια πηγή επιβεβαίωσε επίσης στο περιοδικό Bella, όπως αναφέρει η Mirror, ότι η Kris επιθυμεί να  να φέρει το βασιλικό ζευγάρι "στο mainstream κοινό". Το ίδιο άτομο υποστηρίζει ότι η ομάδα της Meghan και του Harry δεν έχει εκφράσει καμία αρχική διαφωνία με την ιδέα μιας guest εμφάνισης στο ριάλιτι. Και οι δύο πλευρές βλέπουν πιθανά οφέλη από τη συνεργασία και φαίνεται ότι η Meghan είναι ανοιχτή στην ιδέα λόγω της επιθυμίας της να διευρύνει το δίκτυό της και να αποκτήσει μια νέα προοπτική στην καριέρα της.

Λέτε να δούμε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle στο reality που ίσως κανένας Royal δεν θα τολμούσε;

Διαβάστε Επίσης