Βασιλιάς Κάρολος | Το μοναδικό άτομο το οποίο είχε προβλέψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συνδέεται στενά με την πριγκίπισσα Diana

Μία σατανική σύμπτωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπάρχουν μερικές συγκυρίες στη ζωή που όταν κάποιος τις αποκωδικοποιεί μοιάζουν σχεδόν τρομακτικές. Μία από αυτές σχετίζεται με τη διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά Καρόλου

Οι απανταχού παρόντες βασιλικοί παρατηρητές σε όλο τον κόσμο σοκαρίστηκαν όταν ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε μια επέμβαση ρουτίνας για τον διογκωμένο προστάτη του, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε διάγνωση για μια άγνωστη μορφή καρκίνου.

Ο 75χρονης μονάρχης υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο από τον Φεβρουάριο. Όμως ένα άτομο που προέβλεψε τα προβλήματα υγείας του Καρόλου ήταν η αστρολόγος Debbie Frank, η οποία συνεργαζόταν στενά με την Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας και ήταν η έμπιστη συνεργάτης της αείμνηστης πριγκίπισσας του Λαού.

Πίσω στον Ιανουάριο και κοιτάζοντας τη χρονιά που έρχεται, η Debbie είχε δηλώσει στο Καναδικό HELLO! "Τα θέματα υγείας μπορεί να αποτελούν προτεραιότητα για τον Κάρολο και την Καμίλα. "Θα θελήσουν να διατηρήσουν την ενέργειά τους για ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό και να περιορίσουν τις περιττές βασιλικές ρουτίνες και πρωτόκολλα, βασιζόμενοι ίσως περισσότερο στους νεότερους βασιλείς για να αναλάβουν δράση". 

Γνωρίζουμε τώρα ότι ο Κάρολος έχει πράγματι αναγκαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω από τα δημόσια καθήκοντά του. Ενώ εξακολουθεί να πραγματοποιεί μικρές ιδιωτικές ακροάσεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τις εβδομαδιαίες συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό Rishi Sunak και να επιμελείται την κυβερνητική του γραφειοκρατία, ο βασιλιάς έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι αποφασισμένος να αναρρώσει πλήρως.