Χώρισε ο Peter Phillips

Ο λόγος που ο αγαπημένος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η, σύντροφός του, Lindsay Steven οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Peter Phillips χώρισε από τη σύντροφό του Lindsay Steven μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, όπως επιβεβαιώνουν πηγές στα διεθνή μέσα. 

Ο 46χρονος ανιψιός του βασιλιά Καρόλου και η μακροχρόνια φίλη του θεωρείται ότι έδωσαν τέλος στη σχέση τους πριν από μερικούς μήνες. Ένας φίλος του ζευγαριού αναφέρει στην καναδική έκδοση του περιοδικού HELLO: "Ο Peter και η Lindsay πήραν τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουν, καθώς περνούσαν λιγότερο χρόνο μαζί με τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις"

"Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Peter και η δουλειά του στην F1 σήμαινε ότι έλειπε και ταξίδευε ασταμάτητα. Προφανώς ήταν ένα σοκ, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν απολύτως σταθεροί, είναι πολύ λυπηρό. Ο Peter ταξίδευε σε όλο τον κόσμο και ήταν απίστευτα απασχολημένος και η Lindsay έχει την έδρα της στη Σκωτία, οπότε ήταν δύσκολο να βλέπουν ο ένας τον άλλον", συνεχίζει.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του Peter αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας ότι πρόκειται για "ιδιωτικό θέμα". Ο γιος της πριγκίπισσας Άννας θεωρείται ότι πέρασε χρόνο με την 13χρονη Savannah και την 12χρονη Isla, τις κόρες που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Autumn Kelly κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Ο Peter και η Lindsay τα έφτιαξαν το 2020 μετά τον χωρισμό του από την Autumn το 2019 και έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο Epsom Derby τον Ιούνιο του 2022.

Διαβάστε Επίσης