Στο νοσοκομείο η Σοφία της Ισπανίας | Το μήνυμα του γιου της, βασιλιά Felipe

Η κατάσταση υγείας της 85χρονης βασίλισσας και ο λόγος που οδηγήθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η είδηση ότι η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας πραγματοποίησε εισαγωγή σε νοσοκομείο ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα, ίσως τόσο όσο και στη ζωή της ιδίας. Τα νέα, όμως, είναι ευχάριστα.

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας λέγεται ότι είναι καλά στην υγεία της μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Ο βασιλιάς Felipe μίλησε για την 85χρονη μητέρα του την Τετάρτη, αφού την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο Ruber Internacional στη Μαδρίτη.

"Είναι πολύ καλά, χαρούμενη και ανυπομονεί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό", δήλωσε ο βασιλιάς από το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με το ισπανικό HOLA! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα Σοφία εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης με την αιτία να "κρύβεται" στην ουρολοίμωξη. Το ABC Spain μετέδωσε ότι ο Felipe ήταν επίσης μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο στις 9 Απριλίου.

Μια ημέρα πριν από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, η βασίλισσα Σοφία έδωσε το παρών μια νεκρώσιμη ακολουθία στη μνήμη του ανιψιού της Fernando Gómez-Acebo, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο μήνα. Ο Fernando ήταν γιος της Infanta Pilar, αδελφής του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α'. Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia παρακολούθησαν επίσης τη λειτουργία τη Δευτέρα 8 Απριλίου. 

Σύμφωνα με την El Mundo, η βασίλισσα Σοφία σχεδίαζε να ταξιδέψει στην Ουέσκα στις 12 Απριλίου για να ενημερωθεί για το έργο μιας τράπεζας τροφίμων, αλλά η επίσκεψη ακυρώθηκε. Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν κρατική επίσκεψη στις Κάτω Χώρες την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε Επίσης