" Είναι απλά ένα όνειρο " | Ποια ηθοποιός εξυμνεί τον Keanu Reeves

Συνεργάστηκαν στην ταινία του 1988 " The Night Before" και μοιράζεται την εμπειρία της με το " καλό παιδί" του Hollywood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το " καλό παιδί" του Hollywood, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηθοποιούς της γενιάς του και όπως φαίνεται ένας εξαιρετικά συμπαθής συνεργάτης ανάμεσα στους συναδέλφους του, ο Keanu Reeves μόλις δέχτηκε ένα ακόμη κοπλιμέντο για την προσωπικότητα του απο πρώην συμπρωταγωνίστρια του.

Η 59χρονη ηθοποιός, Lori Loughlin, εμφανίστηκε στο "How Rude, Tanneritos" των Jodie Sweetin και Andrea Barber, όπου μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν με τον ηθοποιό του "The Matrix" στην ταινία " The Night Before" που γυρίστηκε το 1988.

"Ο [Keanu] ήταν ο σπασίκλας;", δήλωσε, αρχικά, με χιουμοριστική διάθεση όταν  ρωτήθηκε για τον ρόλο του ηθοποιού στην ταινία, στην οποία ο χαρακτήρας του Reeves παίρνει την δημοφιλή Lori Loughlin στον χορό, προτού ξυπνήσει χωρίς να έχει αναμνήσεις από την προηγούμενη νύχτα.

Στη συνέχεια, η πρώην συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού  είπε ότι ήθελε "να τον γνωρίσει τόσο πολύ" επειδή άκουσε ότι ήταν τόσο "υπέροχος και ωραίος", κάτι που ο Loughlin επιβεβαίωσε λέγοντας: "είναι απλώς ένα όνειρο" και "τόσο γλυκός".

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Lori Loughlin συνέχισε να θυμάται την εμπειρία της από τη δουλειά της στην "αστεία" ταινία, την οποία περιέγραψε ως μια "ιδιόρρυθμη μαύρη κωμωδία".

Θυμήθηκε επίσης ότι είχαν γυρίσει πολλές σκηνές στο "στο κέντρο του Λος Άντζελες τη νύχτα" και ότι όταν πήγαν για "γεύμα μια νύχτα", επέστρεψαν στο πλατό για να ανακαλύψουν ότι κάποιος "είχε δολοφονηθεί στο στενό όπου παίζαμε  ". 

Η Lori δεν είναι η πρώτη συνεργάτιδα που έχει εξυμνήσει τον Keanu Reeves, αφού και η Drew Barrymore έχει δηλώσει επανηλειμενα πόσο σημαντικός άνθρωπος είναι για την ζωή της. Ωστόσο, υπάρχει μία γυναίκα της οποίας η γνώμη μετράει λίγο παραπάνω, και αυτή δεν είναι άλλη από την Alexandra Grant, η σύντροφος του ηθοποιού που έχει δηλώσει: 

" Αυτό που αγαπώ στον Keanu και τη σχέση μας είναι ότι προτρέπουμε ο ένας τον άλλο να αναζητήσει καινούργιους δρόμους. Το να βλέπεις το πώς αντιμετωπίζει και λύνει τα προβλήματά του ο σύντροφός σου προσφέρει έμπνευση... Ο Keanu είναι μεγάλη έμπνευση για εμένα. Είναι τόσο δημιουργικός, τόσο ευγενικός. Και δουλεύει τόσο σκληρά".