Meghan Markle | Η κίνηση απέναντι σε μία άλλη γυναίκα η οποία κάθισε δίπλα στον πρίγκιπα Harry που έγινε viral

Και φυσικά σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ζήλια είναι δικαίωμα του καθενός – όταν φυσικά γίνεται σε λογικά πλαίσια. Σε μία σπάνια κίνηση μακριά από κάθε βασιλικό πρωτόκολλο που συνήθιζε για μερικά χρόνια να τηρεί, η Meghan Markle φαίνεται ότι δεν αφήνει κάθε γυναίκα να στέκεται δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry.

Ο 38χρονος πρίγκιπας Harry υπήρξε ανέκαθεν υποστηρικτής ενός αθλητικού τρόπου ζωής, καθώς υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό, ίδρυσε τους αγώνες Invictus Games και τώρα αναδείχθηκε νικητής στο Royal Salute Polo Challenge στο Grand Champions Polo Club στο Wellington της Φλόριντα, στις 12 Απριλίου.

Σε μια φωτογραφία, η Markle φαίνεται να τοποθετείται ανάμεσα στον σύζυγό της και άλλες δύο γυναίκες στην τελετή απονομής, με αποτέλεσμα να κρατάει το τρόπαιο με έναν μάλλον άβολο τρόπο, καθώς ο πρίγκιπας Harry χρειαζόταν το χέρι του σε πλήρη έκταση για να κρατήσει το ασημένιο κύπελλο.

Το viral στιγμιότυπο δεν είναι, όμως, αυτό. Τη θέση του κερδίζει επάξια ένα βίντεο που δείχνει τη Δούκισσα του Sussex να λέει στη γυναίκα που προσπάθησε να βρεθεί δίπλα στον άντρα της: "Θέλεις να έρθεις εδώ; Έλα εδώ", δείχνοντας προς την αριστερή πλευρά της με τον Δούκα στα δεξιά.

Οι θαυμαστές ξέσπασαν κατά της Markle για τις πράξεις της, με έναν να γράφει στο διαδίκτυο: "Φαίνεται ανασφαλής όσον αφορά τον σύζυγό της. Γι' αυτό συνεχίζει να προσκολλάται πάνω του και όποια γυναίκα [στέκεται] δίπλα του, της λένε να στέκεται δίπλα της". Ένας άλλος ανέφερε: "Η ελεγκτική προσωπικότητα της Meghan στο προσκήνιο για να τη δει ο κόσμος. Της λείπει τόσο πολύ η χάρη και το γενναιόδωρο πνεύμα. Έχει συμπεριλάβει τον εαυτό της στη νίκη της ομάδας του Harry. Είναι θλιβερό".

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έρχεται στο φως μετά από ισχυρισμούς ότι η σχέση της Markle και του πρίγκιπα Harry, που πλέον μετρά κάτι περισσότερο από έξι χρόνια κοινής πορείας, βρισκόταν υπό σοβαρή πίεση με ένα άτομο να προβλέπει ότι θα κρατήσει μόνο λίγα χρόνια ακόμα και, αν και αυτή είναι μια περίεργη στιγμή, δεν αποδεικνύει τίποτα.

Διαβάστε Επίσης