Το επιτραπέζιο που παίζουν με τις ώρες τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

H βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο, το είχε απαγορέψει στα δικά της παιδιά και τα εγγόνια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, λατρεύουν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Την αποκάλυψη έκανε ο William μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή και μάλιστα, είπε ότι πολλές φορές δημιουργούνται εντάσεις ενώ το παίζουν. 

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος, βεβαίως, για το δημοφιλές επιτραπέζιο Monopoly που οι πρίγκιπες παίζουν με τα ξαδέλφια τους αλλά και με τους γονείς τους. Όπως αποκάλυψε ο William, "όταν βλέπω τα παιδιά μου να συναντιούνται με τα ξαδέλφια τους και να περνούν καλά παίζοντας παιχνίδια, είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Μας αρέσει να παίζουμε Monopoly, αλλά και Risk. Και το παιχνίδι μπορεί να κρατήσει για ώρες και συχνά φτάνουμε και σε σημείο αντιπαράθεσης, ιδίως όταν χάνουν, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον του παιχνιδιού"

Λίγα χρόνια πίσω, ο πρίγκιπας Andrew είχε κατα λάθος αποκαλύψει ότι η μητέρα του, Βασίλισσα Ελισάβετ, είχε απαγορέψει στις οικογενειακές συγκεντρώσεις το επιτραπέζιο Monopoly γιατί "δημιουργούσε πολλές διαφωνίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες οι οποίες μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι πολύ έντονο"

Διαβάστε Επίσης