Βασιλιάς Κάρολος | Ο νέος ρόλος που έδωσε στην Kate Middleton δεν επιλέχθηκε τυχαία

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε μία ιστορική πρωτιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton απέκτησε το απόγευμα της 23ης Απριλίου και εν μέσω της μάχης που δίνει με μία μορφή καρκίνου έναν απίστευτο νέο ρόλο από τον πεθερό της βασιλιά Κάρολο, καθώς διορίστηκε βασιλική σύντροφος του Τάγματος των Συντρόφων της Τιμής.  

Σε μια βασιλική πρωτιά, ο διάσημος αυτός διορισμός αφορά μία νέα θέση που δημιουργήθηκε ειδικά για την Kate, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωση καρκίνου.

Η τιμή αναγνωρίζει την υπηρεσία της πριγκίπισσας ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και την υποστήριξη και το ενδιαφέρον της για τις τέχνες. Είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που διορίζεται βασιλικός σύντροφος στην 107χρονη ιστορία του τάγματος.

Η Kate είναι προστάτιδα της National Portrait Gallery, του V&A και της Royal Photographic Society. Η πριγκίπισσα βρίσκεται εντός ενός κλειστού club προσωπικοτήτων, καθώς στα σημερινά μέλη περιλαμβάνονται ο Sir David Attenborough, η Margaret Attwood, η Dame Judi Dench, ο Sir Paul McCartney και ο Sir Elton John, ενώ προηγουμένως ο καθηγητής Stephen Hawking και ο Sir Winston Churchill.

Το Τάγμα των Συντρόφων της Τιμής - που περιορίζεται σε μόλις 65 άτομα κάθε φορά - ιδρύθηκε από τον βασιλιά Γεώργιο Ε΄ το 1917 για να αναγνωρίσει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στις τέχνες, τις επιστήμες, την ιατρική και τη δημόσια υπηρεσία.