Emma Watson | Ο έρωτάς της για τον πρίγκιπα William έγινε viral

H Emma Watson και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχουν συναντηθεί μέσα στα χρόνια σε αρκετές εκδηλώσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κανένας διάσημος δεν μπορεί να ξεφύγει από την τάση να γίνονται παλαιότερες δηλώσεις του viral σήμερα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με ένα βίντεο της Emma Watson από το 2021. Η νεαρή τότε ηθοποιός έδινε συνεντεύξεις με αφορμή τον ρόλο της Hermione Granger στη σειρά ταινίων του Harry Potter.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένη με τον πρίγκιπα William. Το βίντεο, που είναι τραβηγμένο πριν από 20 χρόνια, έγινε viral στο TikTok λαμβάνοντας πολλά σχόλια.

Το απόσπασμα είναι από την αμερικάνικη πρωινή εκπομπή Live with Regis and Kelly και δείχνει την Emma Watson να απαντά στο χαρισματικό τηλεοπτικό δίδυμο. Ανάμεσα στις ερωτήσεις ήταν μία συγκεκριμένη που προκάλεσε αίσθηση.

"Κάποιος μου είπε ότι είσαι πολύ τσιμπημένη με τον πρίγκιπα William" ρώτησε η Regis Philbin την 11χρονη τότε ηθοποιό. Τι απάντησε η Emma Watson; Με ένα ντροπαλό χαμόγελο και λάμψη στα μάτια της απάντησε: "Λιγάκι". Η απάντησή της έγινε viral. "Ο Brad Pitt είναι τύπος αλλά ο William είναι όμορφος" είπε.

Τα σχόλια για την εξομολόγηση της Wmma Watson 

Το βίντεο μοιράστηκε στο TikTok ο λογαριασμός @windspncer και απέσπασε πολυ γρήγορα 235.000 views και περισσότερα από 35.000 likes ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για την ηθοποιό και τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ο τίτλος του βίντεο είναι "Ακόμη και η Emma Watson είναι τσιμπημένη με τον Will" και επιβεβαιώνει την γοητεία που ασκεί ο μεγάλος γιος του βασιλιά Καρόλου στα κορίτσια.

Ένας χρήστης της πλατφόρμας σχολίασε: "Φανταστείτε, Πριγκίπισσα Emma της Ουαλίας". "Ποια δεν θα ήταν ερωτευμένη με τον πρίγκιπα William" αναφέρει άλλο σχόλιο. Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν κολακευτικά για την γοητεία του πρίγκιπα.

Η σχέση της με τον πρίγκιπα William 

Η Emma Watson έχει σχέσεις με τη βρετανική βασιλική οικογένεια που ξεπερνά την πλατωνική αγάπη. Μέσα στα χρόνια έχει συναντήσει τον πρίγκιπα William σε πολλές σημαντικές εκδηλώσεις από τα ξακουστά Earthshot Awards το 2021 μέχρι την αξέχαστη δεξίωση στο κάστρο του Windsor το 2014.

Στη δεύτερη περίπτωση ήταν μία από τους πολλούς διάσημους που συγκεντρώθηκαν για να στηρίξουν το The Royal Marsden Hospital στο οποίο είναι πρόεδρος ο πρίγκιπας William. Η Emma Watson ήταν ανάμεσ στους Ralph Lauren, Cate Blanchett και Kate Moss.

Διαβάστε Επίσης