Δούκισσα Sophie | Αναβίωσε τη θρυλική φωτογραφία των Beatles από το Abbey Road

Σε εκδήλωση στα Abbey Road Studios βρέθηκε η δούκισσα Sophie.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H δούκισσα Sophie και ο πρίγκιπας Edward είναι από τα αγαπημένα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Αυτή τη δύσκολη περίοδο μάλιστα με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton έχουν συμβάλει σημαντικά στο να καλύψουν τα "κενά". Η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε πρόσφατα σε μία επίσημη εκδήλωση στην οποία συνήθως βλέπουμε την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Κατά τη διάρκειά της η δούκισσα Sophie μας χάρισε μια χαριτωμένη στιγμή αφού αναβίωσε τo iconic εξώφυλλο των Beatles από το άλμπουμ Abbey Road. Στο εξώφυλλο διακρίνονται τα μέλη του συγκροτήματος John Legend, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr να διασχίζουν τη διάβαση πεζών με τις χοντρές λευκές λωρίδες.

Δούκισσα Sophie | Αναβίωσε τη θρυλική φωτογραφία των Beatles από το Abbey Road

Την ίδια κίνηση έκανε και η δούκισσα Shophie ποζάροντας με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Η ίδια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα κοραλί μίντι φόρεμα με μακρυά μανίκια από το brand Beulah London. Συνδύασε το φόρεμά της κλασικά nude ψηλοτάκουνα και μία μικρή clutch τσάντα.

Οι περαστικοί που την είδαν να διασχίζει τη διάβαση σταμάτησαν και την χειροκρότησαν. Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε ενώ η σύζυγός του πρίγκιπα Edward έδινε το παρών στη δεξίωση Orbis Visionaries που πραγματοποιήθηκε στα Abbey Road Studios.

Διαβάστε Επίσης