Βασιλιάς Frederik - Mary της Δανίας | Το πολυτελές δώρο που πήραν στον γιο τους, πρίγκιπα Christian

Το πρώτο δώρο του πρίγκιπα Christian ως ενήλικας από τους γονείς του έχει όλα όσα αρμόζουν σε έναν πρίγκιπα - διάδοχο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το πρώτο σπουδαίας αξίας δώρο το οποίο παίρνουν οι γονείς στο παιδί τους, όταν το τελευταίο περάσει στην ενήλικη φάση ζωής, έχει ιδιαίτερη σημασία. Σε αυτό το μήκος κύματος, φαίνεται ότι κινήθηκαν ο βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary της Δανίας όσον αφορά τον 18χρονο – πλέον – γιο τους, πρίγκιπα Christian.

Και αυτό δεν ήταν άλλο από ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Ο 18χρονος Δανός διάδοχος έχει φωτογραφηθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να οδηγεί το δικό του αυτοκίνητο, φτάνοντας στο παλάτι Amalienborg με ένα μοντέλο BMW X1 Sport, το οποίο φέρεται να είναι δώρο των γονιών του.

Η είδηση έρχεται στο φως μετά την απόφαση της της βασιλικής οικογένεια της Δανίας να γιορτάσει τα 80α γενέθλια της αδελφής της βασίλισσας Margrethe, της πριγκίπισσας Benedikte, τη Δευτέρα στο παλάτι. Επιβεβαιώθηκε από το περιοδικό Her & Nu τον περασμένο Ιούνιο ότι ο Christian είχε αποκτήσει το δίπλωμά του, αλλά όταν οδηγούσε έπρεπε να συνοδεύεται από κάποιον άνω των 30 ετών, ο οποίος κατείχε δίπλωμα για τουλάχιστον δέκα χρόνια, μέχρι να γίνει 18 ετών.

Ο νεαρός βασιλικός γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του στις 15 Οκτωβρίου 2023, με τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Margrethe, να διοργανώνει προς τιμήν του ένα πλούσιο επίσημο δείπνο στο παλάτι Christiansborg, με τη συμμετοχή πολλών ξένων βασιλικών. Στον Christian απονεμήθηκε επίσης το Τάγμα του Ελέφαντα - η υψηλότερη τιμή στη Δανία. Την περασμένη εβδομάδα, ο διάδοχος του θρόνου συνοδευόταν από τον βασιλιά Frederik και τη βασίλισσα Margrethe, όταν αποκάλυψε το οικόσημό του στον τοίχο του παρεκκλησίου των Βασιλικών Δανικών Ιπποτικών Ταγμάτων στο κάστρο Frederiksborg στο Hillerød.