Πρίγκιπας William | Το update για την υγεία της Kate Middleton

Στην περιπέτεια υγείας της συζύγου του ο πρίγκιπας William έχει σταθεί σαν βράχος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ενδιαφέρον για την υγεία της Kate Middleton είναι έντονο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μπορεί η πριγκίπισσα της Ουαλίας να ζήτησε, από την αρχή, διακριτικότητα αλλά όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας καλούνται να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις. Ανάμεσά τους είναι και ο πρίγκιπας William. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έκανε ένα update για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του στην τελευταία εμφάνιση.

Ο πρίγκιπας William, όπως και ο βασιλιάς Κάρολος, επέστρεψε στα επίσημα καθήκοντά του. Την Τρίτη 30 Απριλίου επισκέφτηκε κέντρο πρόληψης αυτοκτονιών στο Newcastle ως υποστηρικτής της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ξεκίνησε την επίσκεψή του με έναν ανοιχτό διάλογο με το προσωπικό του κέντρου και με εθελοντές. Εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ακούραστη προσπάθεια να βοηθήσουν όσους έχουν αυτοκτονικές τάσεις.

Ο ίδιος άκουσε προσεκτικά τις εμπειρίες τους και έμαθε για τις προσκλήσεις που αντιμετωπίζουν και μίλησε με λόγια ενθάρρυνσης και ευγνωμοσύνης. Επίσης, ο πρίγκιπας William δέχτηκε ευχές από ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στον χώρο. Ένας από αυτούς τον ρώτησε για την υγεία της Kate Middleton και των τριών παιδιών τους, George, Charlotte και Louis.

"Μπορώ να ρωτήσω πώς είναι η σύζυγός και τα παιδιά σας;" ρώτησε με τον πρίγκιπας William να απαντά αυθόρμητα: "Όλοι είναι καλά, σας ευχαριστώ. Ναι, είμαστε καλά".

Η επίσκεψη του William στο κέντρο πρόληψης αυτοκτονιών έγινε λίγο μετά τη δημοσίευση της ανέκδοτης φωτογραφίας του γάμου με την Kate Middleton με αφορμή την 13η επέτειό τους. Το ζευγάρι δεν ήθελε να μην τιμήσει τη σημαντική αυτή ημέρα παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες τους βρίσκει φέτος μετά τη διάγνωση του καρκίνου της πριγκίπισσας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή και είναι της βασιλικής φωτογράφο Millie Pilkington. Στο ασπρόμαυρο πορτρέτο βλέπουμε το νιόπαντρο ζευγάρι χαμογελαστό μέσα στο παλάτι του Buckingham.

Διαβάστε Επίσης