Καμίλα | Η λεπτομέρεια στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση που λίγοι πρόσεξαν

Η βασίλισσα Καμίλα συνόδευσε τον σύζυγό της, Κάρολο, στην πρώτη του δημόσια υποχρέωση μετά τη διάγνωση του με καρκίνο, όμως, τα μάτια των έμπειρων βασιλικών παρατηρητών εστίασαν στο μενταγιόν της. Και όχι τυχαία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Καμίλα απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στην οικογένειά της, καθώς συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο στην πρώτη του δημόσια υποχρέωση μετά τη διάγνωση του καρκίνου του.

Ο μονάρχης συνοδευόταν από την Καμίλα στην, μεταξύ άλλων συμβολική, επίσκεψη στο αντικαρκινικό κέντρο Macmillan του University College Hospital στο Λονδίνο, αποκαλύπτοντας, καθώς συναντούσε ασθενείς στο κέντρο, ότι θα λάμβανε τη δική του θεραπεία ώρες αργότερα. Ο βασιλιάς, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 30 Απριλίου ως ο νέος προστάτης του Cancer Research UK, φάνηκε ειλικρινά χαμογελαστός κατά την άφιξή του σε ένα αντικαρκινικό κέντρο Macmillan. Συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, διαβεβαίωσε τα πλήθη ότι είναι καλά στην υγεία του, λέγοντας σε έναν συμπολίτη του ασθενή: "Είμαι καλά, σας ευχαριστώ πολύ, όχι πολύ άσχημα".

Καμίλα | Η λεπτομέρεια στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση που λίγοι πρόσεξαν

Η βασίλισσα ήταν ευδιάθετη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ντυμένη με ένα κομψό λεοπάρ φόρεμα, καθώς συνόδευσε τον μονάρχη στη βασιλική του υποχρέωση. Ωστόσο, ήταν το κολιέ της που τράβηξε την προσοχή ορισμένων βασιλικών παρατηρητών, καθώς πρόκειται για έναν σπάνιο δημόσιο φόρο τιμής στην ίδια της την οικογένεια. 

Η Καμίλα επέλεξε να φορέσει ένα μενταγιόν με χαραγμένα τα αρχικά των εγγονών της κατά τη διάρκεια του αρραβώνα. Το πολύτιμο κομμάτι -το οποίο έχει φορέσει σε μερικές περιπτώσεις στο παρελθόν- είναι ένα χρυσό κολιέ με τα αρχικά των εγγονών της, που γεννήθηκαν από τα δύο παιδιά της, τον Tom Parker Bowles και την Laura Lopes. Το μενταγιόν περιλαμβάνει τα πέντε γράμματα των εγγονών της: "L", "F", "G", "L" και "E" για τους Lola, Freddy, Gus, Eliza και Louis. Στο κέντρο του αγαπημένου μενταγιόν υπάρχει ένα ρουμπίνι, που είναι η γενέθλια πέτρα της βασίλισσας.

Διαβάστε Επίσης