Πρίγκιπας William | Η τελευταία του εμφάνιση ήταν ένας τρόπος να προστατέψει την Kate Middleton

Στην περιπέτεια υγείας της συζύγου του ο πρίγκιπας William αποδείχθηκε πολύτιμος σύμμαχος.

H πριγκίπισσα της Ουαλίας διατηρεί χαμηλό προφίλ σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία της. Από τα μέσα Ιανουαρίου, που υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο, δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση. Με εξαίρεση ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Όσο όμως η Kate Middleton παίρνει "χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα" από τη δημόσια σφαίρα, ο πρίγκιπας William έχει αναλάβει επιπλέον υποχρεώσεις.

Στηρίζει έμπρακτα τη σύζυγό του από την πρώτη στιγμή. Τον μνημόνευσε και εκείνη στο πολυσυζητημένο βίντεο με την ανακοίνωση χαρακτηρίζοντάς τον "σπουδαία πηγή παρηγοριάς και επιβεβαίωσης".

Ο τρόπος που ο πρίγκιπας William προστάτεψε τη σύζυγό του 

Μέσα στον Μάιο ο πρίγκιπας William έκανε μία τηλεοπτική εμφάνιση. Με αυτή προστάτεψε με τον τρόπο του την ιδιωτικότητα της Kate Middleton όσο εκείνη βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης. Οι royal fans παρατήρησαν ότι το βιντεοσκοπημένο του μήνυμα ήταν από το Windsor Castle και όχι από το Adelaide Cottage. Από την κατοικία του βασιλιά Καρόλου δηλαδή και όχι από τη δική του όπου αναρρώνει η Kate Middleton μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο.

Αυτό, σύμφωνα με τους royal experts, φαίνεται πως είναι μία ξεκάθαρη κίνηση για να προστατέψει τη σύζυγό του και να διασφαλίσει την ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Πότε θα επιστρέψει η Kate Middleton στα καθήκοντά της 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της. Φέρεται όμως να έχει την άδεια του βασιλιά Καρόλου να το κάνει με τους δικούς της όρους και μόνο όταν θα είναι έτοιμη.

"Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς" είχε δηλώσει η Kate Middleton στο βίντεο της τον Μάρτιο. "Και ανυπομονώ να είμαι πίσω όταν θα μπορώ, αλλά προς το παρών θα πρέπει να επικεντρωθώ στο να αναρρώσω πλήρως".

Διαβάστε Επίσης