Κάννες 2024 | Η Catherine Deneuve και η κόρη της, Chiara Mastroianni, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του Marcello Mio

Το ‘Marcello Mio’ είναι μια υπαρξιακή κωμωδία για την οικογένειά τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε μια υπέροχα αστεία και εντελώς πρωτότυπη κωμωδία, η Γαλλίδα σταρ Chiara Mastroianni σε κατάσταση υπαρξιακής κρίσης αποφασίζει μια μέρα να μεταμορφωθεί στον πολύ διάσημο πατέρα της, τον αείμνηστο μεγάλο γόη του κινηματογράφου, Marcello Mastroianni. Σε μια αναζήτηση της δικής της ταυτότητας ανακαλύπτει περισσότερα για τον εαυτό της, τον πατέρα της, αλλά και για την εξίσου διάσημη μητέρα της Catherine Deneuve που συμφώνησε να υποδυθεί... τον εαυτό της.

Η Catherine Deneuve είναι ξεκαρδιστική στην ταινία καθώς έρχεται αντιμέτωπη με μία άλλη εκδοχή του παλιού της έρωτα, του Marcello, και μάλιστα στο πρόσωπο της κόρης της! Κι ενώ βλέπει πόσο παρανοϊκή είναι η στάση της Chiara, δεν παίρνει όμως την απόφαση να τη στείλει σε ίδρυμα.

Χτες λοιπόν παρευρέθηκαν αμφότερες στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έκανε πρεμιέρα η ταινία τους. Μητέρα και κόρη ήταν απίστευτα κομψές και αριστοκρατικές έλκοντας τα βλέμματα και τα φλας των δημοσιογράφων.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο womantoc.gr