Όταν η Kate Middleton "έσπασε" έναν από τους άγραφους κανόνες της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο απαράβατος όρος που ίσως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έπρεπε να μην είχε καταπατήσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ είχε αρκετούς περιορισμούς – ορισμένους από αυτούς τους είχε θέσει ακόμη και η ίδια. Οι κανόνες όριζαν τη ζωή τους με μερικούς να επηρεάζουν την καθημερινότητα ακόμη και των μεταγενέστερων Royals. Η Kate Middleton είχε – άθελά της, βέβαια – σπάσει έναν από τους αγαπημένους της εκλιπούσας βασίλισσας.

Ήταν το 2018, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας άφησε να διαρρεύσει ένα από τα αγαπημένα της φαγητά σε μια έξοδό της από το νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital. Ενώ μιλούσε με τον τετράχρονο Rafael Chana, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακάλυψε την προτίμησή του για τις ελιές και αποκάλυψε τη δική της προτίμηση για το αλμυρό φαγητό. Στην κουβέντα τους, η Kate, παραδέχτηκε: "Έτρωγα κι εγώ πολλές και πολλές ελιές όταν ήμουν μικρή".

Η βασιλική δημοσιογράφος Rebecca English έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την προτίμηση της Kate στις ελιές μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X - παλαιότερα γνωστή ως Twitter. Έγραψε: "Η Δούκισσα του Cambridge[τώρα πριγκίπισσα της Ουαλίας] αποκάλυψε σήμερα ότι η κόρη της, η πριγκίπισσα Charlotte, λατρεύει τις ελιές και ενθαρρύνει τόσο εκείνη όσο και τον πρίγκιπα George να μαγειρεύουν μαζί της".

Οι βασιλικοί παρατηρητές ενθουσιάστηκαν με τη ματιά στη βασιλική κουζίνα, αλλά αυτή η ειλικρινής αποκάλυψη στην πραγματικότητα παραβίασε τον άγραφο κανόνα της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με το φαγητό. "Η εκλιπούσα μονάρχης προτιμούσε να κρατάει κρυφά τα αγαπημένα της πιάτα για να μην γίνονται βασικό συστατικό σε κάθε εκδήλωση, επιλέγοντας αντ' αυτού την ποικιλία στα γεύματά της", αναφέρει η Mirror.

Ωστόσο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτόν τον δισταγμό και έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειας κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με την πρώην κριτή του Great British Bake Off Mary Berry. Με μια δόση χιούμορ, ανέφερε ότι η πριγκίπισσα Charlotte "προφανώς λατρεύει τις πατάτες" προσθέτοντας ότι: "Καλλιεργούμε τα δικά μας λαχανικά, έχουμε καρότα, φασόλια, το παντζάρι είναι πολυαγαπημένο, ο Louis λατρεύει το παντζάρι".