Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi παντρεύτηκαν κρυφά

Ο φακός τους αιχμαλώτισε να φοράνε βέρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi, γιος του John Bongiovi φαίνεται να έκαναν τελικά το μεγάλο βήμα και να παντρεύτηκαν κρυφά. Φαίνεται πως όταν θέλει να το κρατήσει κανείς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορεί.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η σταρ του "Stranger Things" και ο Jake, εθεάθησαν στην περιοχή Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, με τις βέρες τους! Εκείνη είναι μόλις 20 ετών κι εκείνος 22 ετών. Μάλιστα, όταν είχαν ανακοινώσει τα σχέδια τους είχαν δεχτεί πολλά σχόλια που ήθελαν να τούς αποτρέψουν λόγω του γεγονότος πως είναι τόσο νεαροί στην ηλικία.

Εκείνοι φαίνεται όμως να αψηφούν την άποψη των άλλων και να ποντάρουν στη σχέση τους. Ήταν πριν μερικές μέρες που η εφημερίδα Sun ανέφερε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μυστική τελετή το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά ότι πρόκειται να ακολουθήσει και μια δεύτερη πιο ανοιχτή.

Ποια να αντισταθεί σε τέτοια πρόταση γάμου;

Δύσκολα θα μπορούσε κάποια να πει όχι σε μια τόσο πρωτότυπη πρόταση. Σίγουρα η Millie δεν τα κατάφερε. Οι δυο τους αγαπούν πολύ τις καταδύσεις. Έτσι, μια μέρα ο Jake της ζήτησε να πάνε για κατάδυση πολύ νωρίς το πρωί, μολονότι δεν το είχαν σχεδιάσει. Και μάλιστα επέμενε να πάνε σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ο λόγος. "Πήγαμε και μου έδωσε ένα κοχύλι. Όπως το γυρίζω βλέπω ένα δαχτυλίδι. Τον κοίταξα και είπα "ναι"" είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός αποκαλύπτοντας τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου.

Τώρα φαίνεται ότι οι δυο τους ξεκινούν το δικό τους κοινό ταξίδι.