Πριγκίπισσα Βεατρίκη - Πριγκίπισσα Ευγενία | Αναβαθμίζεται ο ρόλος τους στη βρετανική βασιλική οικογένεια;

Οι δύο πριγκίπισσες είναι το αθόρυβο στήριγμα του πρίγκιπα William τη στιγμή που η Kate Middleton δίνει τη δική της μάχη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με το αν η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία μπορεί να αναλάβουν επίσημα βασιλικά καθήκοντα, αφού βγήκαν να υποστηρίξουν τον πρίγκιπα της Ουαλίας με τον Peter Phillips και τη Zara Tindall στο πάρτι στον κήπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του διεθνών μέσων, αυτό συνέβη εξαιτίας των "μοναδικών συνθηκών" που αντιμετωπίζει ο πρίγκιπας William, καθώς η σύζυγός του, η πριγκίπισσα, συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της από τον καρκίνο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά για τα ξαδέρφια, τα οποία είναι τακτικοί θαμώνες στα πάρτι στον κήπο όλα αυτά τα χρόνια. Η 35χρονη Βεατρίκη και η 34χρονη Ευγενία συνόδευαν επίσης περιστασιακά την Ελισάβετ Β' σε βασιλικές υποχρεώσεις, όπως η ετήσια τελετή της Μεγάλης Δευτέρας. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ πιο εμφανείς στη δημοσιότητα.

Ένας βασιλικός παρατηρητής και δημοσιογράφος αναφέρει στη διεθνή έκδοση του HELLO!: "Είναι πιο κοντά απ' ό,τι θα μπορούσαν να είναι πολλά ξαδέρφια - έχουν αυτή τη μοναδική κοινή εμπειρία και την ασυνήθιστη ζωή που όλοι τους ζουν". 

"Πρόκειται για έναν θεσμό στον οποίο ανήκουν όλοι, ίσως με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο τον υπηρετούν, αλλά όλοι πιστεύουν σε αυτόν και στο μέλλον του και θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον υποστηρίξουν”, συμπληρώνει.