Βασιλιάς Κάρολος | Οι συμβουλές που αντάλλαξε με τον David Beckham

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο David beckham και ο βασιλιάς Κάρολος έχουν μία ζεστή συνάντηση.

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο David Beckham φαίνεται πως έχουν πολλά κοινά. Ένα από αυτά είναι η αγάπη τους για τις μέλισσες. Ο πρώην άσος των γηπέδων έγινε μάλιστα πρεσβευτής του King’s Foundation και πρόσφατα είχε μια ιδιωτική συνάντηση με τον Βρετανό μονάρχη για να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Η συνάντηση, την οποία αποκάλυψε ο David Beckham μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, έγινε στο Highgrove, στην κατοικία του Καρόλου στο Gloucestershire.

Οι συμβουλές που αντάλλαξαν ο βασιλιάς Κάρολος και ο David Beckham 

Ο πρώην άσος των γηπέδων σημείωσε: "Ήταν έμπνευση να ακούω από τον βασιλιά για το έργο της Αυτού Υψηλότητας οργανισμού κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής μου στο Highgrove Gardens – και να ανταλλάξουμε συμβουλές μελισσοκομίας". 

Ο David Beckham διατηρεί καλές σχέσεις με πολλά από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μια ζεστή συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο. Αυτή τη φορά όμως έχει ξεκινήσει ανάμεσά τους και μία συνεργασία. 

Η ανάληψη του νέου ρόλου 

"Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το The King's Foundation και που έχω την ευκαιρία να συμβάλω στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για το έργο του φιλανθρωπικού ιδρύματος" δήλωσε ο σταρ αναφορικά με το ίδρυμα που ίδρυσε ο βασιλιάς Κάρολος το 1990.

"Ήμουν πάντα πρόθυμος να βοηθήσω τους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και ανυπομονώ ιδιαίτερα να υποστηρίξω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος και τις προσπάθειές του να εξασφαλίσει στους νέους μεγαλύτερη πρόσβαση στη φύση" πρόσθεσε. 

Διαβάστε Επίσης