Βασίλισσα Ράνια | Έτοιμη να γίνει γιαγιά - Η αποκάλυψη που έκανε ο γιος της, πρίγκιπας Hussein

Η πρίγκιπισσα Rajwa Al Saif ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα διάδοχο της Ιορδανίας σε λίγες εβδομάδες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έτοιμη να αναλάβει έναν νέο ρόλο στη ζωή της – για πρώτη, μάλιστα, φορά - φαίνεται πως είναι η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Εκείνον της γιαγιάς, καθώς η νύφη της, πριγκίπισσα Rajwa, αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γιο της βασίλισσας Ράνια, πρίγκιπα – διάδοχο Hussein.

Ήταν 10 Απριλίου όταν η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Abdullah και της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας, ο πρίγκιπας διάδοχος Hussein θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Το μωρό θα είναι το πρώτο εγγόνι των γονέων του Hussein, του βασιλιά Abdullah και της βασίλισσας Ράνια.

Πρόσφατα, συνομιλώντας με το Al Arabiya γύρω από το ασημένιο ιωβηλαίο του πατέρα του, ο διάδοχος Hussein δήλωσε ότι είναι "πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα αυτή φάση".

"Όλα θα αλλάξουν με τα παιδιά, σίγουρα. Δεν ξέρω τι να περιμένω, αλλά δόξα τω Θεώ είμαστε ενθουσιασμένοι και η οικογένεια είναι επίσης ενθουσιασμένη", δήλωσε στο Al Arabiya, προσθέτοντας ότι η βασίλισσα Ράνια προετοιμάζεται για τη νέα άφιξη με έναν σχετικό τρόπο. "Η μητέρα μου έχει ήδη αρχίσει να ψωνίζει πράγματα για το μωρό εδώ και εβδομάδες", είπε.

Ο πρίγκιπας διάδοχος Hussein και η πριγκίπισσα Rajwa μοιράστηκαν την είδηση ότι η οικογένειά τους μεγαλώνει 10 μήνες μετά τον γάμο τους σε έναν εντυπωσιακό βασιλικό γάμο. Από τότε που ο πρίγκιπας διάδοχος Hussein και η πριγκίπισσα Rajwa ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2022, η Rajwa έγινε δεκτή στη βασιλική οικογένεια. "Η Rajwa είναι η τέλεια απάντηση σε όλες τις προσευχές μου γι' αυτόν. Είθε να είστε πάντα ο ένας για τον άλλον πηγή ευτυχίας και υποστήριξης".