Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου | Παντρεύεται - οι πρώτες πληροφορίες για τον γάμο της

Μετά από δύο αναβολές, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας - Μαρίας παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο τους δύο φορές, όμως, η Θεοδώρα (κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου) και ο σύντροφός της, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το Φθινόπωρο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο τους αναμένεται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 28 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολητικό Ναό της Αθήνας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β' παρόντα.

Η Ελληνίδα, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο, γνωρίστηκε με τον Matthew Kumar το 2016, με το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2018. Αρχικά όρισαν την ημερομηνία του γάμου τους για το 2020 με τον τότε προγραμματισμό να να περιλαμβάνει μία παραδοσιακή τελετή στο νησί των Σπετσών - μέχρι που αναγκάστηκαν να αναβάλλουν το γεγονός λόγω της πανδημίας Covid-19.

Έκτοτε, επαναπρογραμμάτισαν για δεύτερη φορά τον γάμο τους με τον θάνατο του πατέρα της Θεοδώρας, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας, τον Ιανουάριο του 2023 να τους οδηγεί σε μία ακόμη αναβολή. Τότε, ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει τη Θεοδώρα με τον Kumar στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. Τότε, ήλπιζαν ότι ο γάμος τους θα λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι. 

Ακολουθώντας μία πορεία μακρινή σε σύγκριση με εκείνη των γονιών της, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, πραγματοποιεί τα δικά της βήματα στον χώρο της υποκριτικής. 

Έχοντας σπουδάσει Θεατρικές Τέχνες στο πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ, η Θεοδώρα κυνηγά το όνειρό της με το πείσμα της να της έχει χαρίσει έναν σημαντικό ρόλο στη θρυλική σειρά "Τόλμη και γοητεία".  Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Los Angeles με τον έρωτά τους να χαρακτηρίζεται από αρκετούς ως κεραυνοβόλος. Ο αρραβώνας τους, πάντως, πραγματοποιήθηκε το 2018 με τους γονείς της να καλοδέχονται τότε τον Matthew Kumar ως γαμπρό της μικρής Θεοδώρας

Όπως αναμένεται, το χαρμόσυνο γαμήλιο γεγονός αναμένεται να φέρει στη χώρα μας αρκετούς Royals – προσωπικούς φίλους της Θεοδώρας, οι οποίοι επιθυμούν να βρίσκονται στο πλευρό της σε αυτή τη σημαντική για την ίδια ημέρα. Κάπως έτσι, εκτός από την οικογένειά της η Θεοδώρα αναμένεται να υποδεχτεί εστεμμένους από την Αγγλία, την Ισπανία, τη Δανία και την Ολλανδία

Μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει γνωστός ο οίκος που θα υπογράψει το νυφικό της Θεοδώρας, όμως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αυτό θα θυμίζει εκείνο της μητέρας της στον βασιλικό της. Στο headpiece κομμάτι της εκδήλωσης, η Θεοδώρα θα φορέσει την τιάρα της Άννας Μαρίας, την Khedive of Egypt από τον οίκο Cartier, δημιουργημένη από τον οίκο Cartier το 1905.