Ο Kevin Costner θυμάται ακόμη την υπόσχεση που είχε δώσει στη Whitney Houston

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην ταινία The Bodyguard, η οποία έμεινε στην ιστορία τόσο για το love story της, όσο και για τα τραγούδια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Kevin Costner είχε ένα πολύ στενό δέσιμο με τη φίλη του και συμπρωταγωνίστρια του Whitney Houston, αφού πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία "The Bodyguard".

Μιλώντας στο podcast Armchair Expert του Dax Shepard και της Monica Padma, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την αδικοχαμένη τραγουδίστρια, που έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο σε αυτή την ταινία και σε ηλικία 29 ετών.

Ο Kevin Costner εξήγησε ότι ο σκηνοθέτης Mick Jackson "ένιωθε άβολα" με την Whitney Houston σημειώνοντας ότι ο ίδιος ο σταρ την επέλεξε για τον ρόλο, προσθέτοντας: "Την αγαπούσα. Δεν είναι κανένα φοβερό μυστήριο. Οπότε ήξερα ότι έπρεπε να είναι αυτή”.

Ο Costner εξήγησε ότι επειδή έκανε την παραγωγή της στην ταινία και της ζήτησε "να μην φέρει την ομάδα της”, υπήρξε μια στιγμή που τον εμπιστεύτηκε. Σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης στιγμής, καθώς την κοίταζε, "μπορούσε να δει ότι ο σκηνοθέτης τη φοβόταν”.

"Άρχισα να την καθοδηγώ", δήλωσε ο ηθοποιός. "Και δεν προσπαθούσα να παρακάμψω τον σκηνοθέτη μου, αλλά είχα δώσει μια υπόσχεση σε εκείνη, όχι σ’ αυτόν”.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο womantoc.gr