Πριγκίπισσα Diana | Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Αστυνομίας στην τελευταία της κατοικία

Το περιστατικό που συνέβη και τρόμαξε τον αδερφό της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, Charles Spencer.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το πατρικό σπίτι της πριγκίπισσας Diana, το Althorp House, ανήκει στην οικογένεια Spencer εδώ και αιώνες με τον αγαπημένο της αδερφό, Charles Spencer να έχει αναλάβει χρέη προσεκτικού θεματοφύλακα της περιουσίας. 

Συνήθως, τα μέλη του κοινού εισέρχονται στους χώρους μόνο όταν το σπίτι είναι ανοιχτό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλλά αυτή την εβδομάδα υπήρξαν κάποιοι ανεπιθύμητοι επισκέπτες, όπως ανέφερε στο X ο υπεύθυνος συντήρησης του χώρου Adey Greeno, είδηση που προκάλεσε αναστάτωση – όπως ήταν λογικό – στην τοπική κοινότητα. 

"Απίστευτο, δύο αυτοκίνητα εμφανίστηκαν ξαφνικά σε ένα από τα χωράφια μας, έξω από τον A428, νωρίτερα σήμερα, πιθανότατα μέρα μεσημέρι", έγραψε χαρακτηριστικά ο Adey Greeno σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter). 

Παράλληλα με το μήνυμά του, μοιράστηκε εικόνες από τα εν λόγω αυτοκίνητα, τα οποία είχαν διασπαστεί και διασκορπιστεί στο χωράφι μαζί με κάτι δύσκολο να αποτυπωθεί στη φωτογραφία, που φαίνεται να είναι μερικά από τα αντικείμενα των αρχικών ιδιοκτητών τους. 

Το διατηρητέο αρχοντικό Grade I διαθέτει ένα εκτεταμένο κτήμα και βρίσκεται πέντε μίλια βορειοδυτικά του Northampton, ανάμεσα στα χωριά Great Brington και Harlestone.  Ανήκει στην οικογένεια Spencer για πάνω από 500 χρόνια και βρίσκεται σε μία απίστευτη έκταση 13.000 στρεμμάτων, με το σπίτι και τους κήπους να αποτελούν τα 550 από αυτά. Ο Charles Spencer, 60 ετών, ανέλαβε την ιδιοκτησία όταν έγινε ο ένατος κόμης Spencer μετά το θάνατο του πατέρα του John το 1992.