Πρίγκιπας William | Η νέα αναφορά στην υγεία της Kate Middleton

Ο πρίγκιπας William δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για τη σύζυγό του στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Μια μέρα εξωστρέφειας για την βρετανική βασιλική οικογένεια ήταν η Τετάρτη 5 Ιουνίου. Ο πρίγκιπας William μαζί με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα βρέθηκαν στην εκδήλωση D-Day που τιμά κάθε χρόνο τους βετεράνους του πολέμου. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, όπως σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, ρωτήθηκε για την Kate Middleton και την κατάσταση της υγείας του.

To update που έκανε ο πρίγκιπας Willian για τη σύζυγό του

Ο πρίγκιπας William είπε ότι η σύζυγός του είναι "καλύτερα" στην τελετή που έγινε στο Πόρτσμουθ. Η δημόσια αυτή εμφάνιση έγινε ενόψει της 80ης επέτείου της D-Day που θα εορταστεί σήμερα 6 Ιουνίου.

"Θα της άρεσε να είναι εδώ σήμερα" είπε μετά την ερώτηση του Geoffrey Weaving, ηλικίας 100 ετών, για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Kate Middleton θα έχει διαφορετικό ρόλο επιστρέφοντας

Η Kate Middleton θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όταν θα νιώθει αρκετά καλά αλλά ο βασιλικός της ρόλος μπορεί να είναι διαφορετικός από αυτόν που είχε πριν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας "επαναπροσδιορίζει τι θα μπορεί να αναλάβει όταν επιστρέψει" αναφέρει πηγή στο τελευταίο τεύχος του Us Weekly. "Μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που την έβλεπαν πριν".

Ένας βασιλικός βοηθός είχε προηγουμένως δηλώσει πως η Kate Middleton "θα επιστρέψει στη δουλειά όταν θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς".

Η απουσία από το Trooping the Colour

Η επιστροφή της δεν αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου. Η απουσία της από το φετινό Trooping the Colour, στις 8 Ιουνίου, με την ιδιότητα της Συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς επιβεβαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα ότι μπορεί να κάνει ανήμερα εμφάνιση έκπληξη στο μπαλκόνι του παλατιού του Buckingham.

"Μου είπαν ότι το ημερολόγιο της Kate για αυτή τη χρονιά είναι κενό" ανέφερε πηγή στην Daily Beast. "Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς".

Διαβάστε Επίσης