Πρίγκιπας William | Δεν έδωσε το παρών στην πρόβα του γάμου της χρονιάς

Για ποιο λόγο ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν παρεβρέθηκε σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή του καλού του φίλου, Hugh Grosvenor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ταξίδι του πρίγκιπα William έγινε η αιτία και η αφορμή για να μην δώσει ο πρίγκιπας της Ουαλίας το παρών την πρόβα γάμου του δούκα του Westminster χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο του αγαπημένου του συγγενή, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν φωτογραφήθηκε στον καθεδρικό ναό του Τσέστερ στη βόρεια Αγγλία στις 6 Ιουνίου, όπου ο φίλος του Hugh Grosvenor, ο έβδομος δούκας του Westminster, και η αρραβωνιαστικιά του Olivia Henson έκαναν μια πρόβα πριν από το γάμο τους στην ιστορική εκκλησία την Παρασκευή.

Ο πρίγκιπας William θα υπηρετήσει ως κλητήρας στον βρετανικό γάμο της χρονιάς, όπως αρέσκονται τα media να τον αποκαλούν,, αλλά είχε πρώτα βασιλικά καθήκοντα που έπρεπε να εκπληρώσει. Στις 6 Ιουνίου, ο βασιλικός βγήκε στη Νορμανδία της Γαλλίας για να παρευρεθεί σε δύο τελετές για την 80ή επέτειο της απόβασης D-Day, η οποία άλλαξε την πορεία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη Γαλλία, ο πρίγκιπας William εκπροσώπησε συγκεκριμένα τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, στη διεθνή επιμνημόσυνη τελετή στην παραλία Omaha Beach, όπου συμμετείχε μαζί με περισσότερους από 25 αρχηγούς κρατών, άλλους Ευρωπαίους βασιλείς και βετεράνους από όλο τον κόσμο στην τελετή μνήμης των θυσιών που έγιναν στις 6 Ιουνίου 1944. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ταξίδεψαν επίσης στη Γαλλία για να παραστούν σε ξεχωριστή τελετή στο βρετανικό μνημείο της Νορμανδίας στις 6 Ιουνίου, σε ένα ταξίδι που είναι σημαντικό ως το πρώτο ταξίδι του βασιλιά στο εξωτερικό από τότε που επανήλθε στα δημόσια καθήκοντα του μετά την ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ τον Φεβρουάριο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.